Oana Lis, copilărie de coșmar. A fost abuzată sexual de tatăl său, la 11 ani: "Îl ascultam, îmi era foarte frică de el. Mi-a spus că e ceva normal”

Data publicării:
Oana Lis, captură foto Youtube
Descriere foto: Oana Lis, captură foto Youtube

Oana Lis și-a amintit cu groază de clipele cumplite prin care a trecut în copilărie. 

Oana Lis a avut o copilărie extrem de grea, plină de abuzuri și de violență. Dacă această perioadă ar trebui să fie cel mai frumos episod din viața fiecărui copil, vedeta își amintește cu groază de toate clipele cumplite de atunci, care au dus-o chiar și la depresie. Nu doar ea a fost victima familiei, ci și mama sa, își amintește soția fostului edil, care vedea cu groază cum femeia este supusă violenței în toate formele posibile. 

"Am un flash cu mama mea, tata o bătuse cu un baros, arăta ca un dalmațian. Am chemat salvarea pentru că era inconștientă. A fost un episod în care el a vrut să ne dea foc. Eram în pijama, a aruncat benzină pe mine și am avut noroc că stăteam la parter, am sărit pe geam.

Tata era băut, dintr-un om violent, devenea și mai violent. Tata devenise un monstru. Chiar dacă chemam poliția, tot pe noi ne amenda, trebuia să rog vecinii să cheme poliția, ca să nu ne certe pe noi. Nu simțeam că am pe nimeni care să mă ajute. Acum, ca și psiholog, îmi dau seama că avea nevoie să renunțe la alcool, de tratament psihiatric. Omul era cu probleme.", a declarat Oana Lis, la emisiunea În Oglindă, potrivit wowbiz.

Te poate interesa și: Oana Lis, dans cu pătrunjelul, în mijlocul străzii. Fanii au reacționat imediat: „Comportament de grădiniță, la 46 de ani” / VIDEO

 

Oana Lis, abuzată sexual de tatăl său

Chiar dacă inocența este cuvântul care trebuie să caracterizeze această perioadă fragilă, Oana Lis își amintește cum tatăl său a început să o abuzeze sexual încă de la 11 ani. Mai mult, bărbatul încerca să o facă pe aceasta să creadă că totul este normal.

"Îl ascultam, îmi era foarte frică de el. Eu aveam 13 ani, iar tata mi-a prezentat un bărbat peste 30 de ani, să mă căsătoresc cu el. Posibil să fi existat o înțelegere financiară. Eu acum când vorbesc este și o femeie în mine și un copil rănit și meseria de psiholog pe care o practic, adică văd din mai multe perspective. Ani de zile am văzut din partea de copil rănit. De la 11 ani când m-au luat înapoi să am grijă de fratele meu, tatăl meu m-a abuzat și sexual. Lucrul ăsta l-am ascuns când eu am venit în București și cumva mi-am băgat în cap că nu s-a întâmplat. El m-a manipulat, pentru că un om care a făcut pușcărie știe să manipuleze. M-a manipulat în așa fel încât mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi.", a mai povestit Oana Lis.

Citește și: Oana Lis, detalii sensibile din timpul căsniciei cu Viorel Lis: „Făceam crize, spărgeam prin casă, spărgeam uși”

 

Vedeta nu a fost singura victimă

Oana Lis nu a fost singura victimă minoră a tatălui său, își amintește vedeta cu groază. Încă o fetiță de 13 ani i-a căzut acestuia în plasă, iar, în continuare, bărbatul a rămas nepedepsit. 

"Tata a continuat. A fost combinat cu o femeie și cu fetița acelei femei, de 13-14 ani. În general, un abuzator repetă ceea ce a făcut. Da, tata a abuzat și altă fetiță. I-a promis fetiței că o ia de nevastă, a dus-o cu vorba și nu a mai depus plângere.", a dezvăluit Oana Lis.

Citește și: Cătălin Măruță, gest impresionant pentru Viorel Lis. Oana a povestit tot: „Mi-a zis că oricând pot…



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel