Mihai Bendeac, testat pentru alcool și droguri. Actorul a fost oprit de polițiști în trafic: "Parcă toată legenda din jurul meu se ducea de râpă..."

Data publicării:

Mihai Bendeac a fost testat pentru alcool și droguri, după ce a fost oprit de polițiști în trafic.

Mihai Bendeac a surprins pe toată lumea, după ce a decis să plece de la Antena 1. Cu toate astea, actorul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui. Recent, Mihai Bendeac a povestit că a fost testat pentru alcool și droguri, după ce a fost oprit de polițiști în trafic.

Mihai Bendeac, testat pentru alcool și droguri

Mihai Bendeac a fost oprit de poliție, din cauza faptului că avea folie neagră pe geamuri. Totodată, actorul a povestit că a fost testat pentru alcool și droguri, după ce a fost oprit de polițiști în trafic. Acesta a recunoscut că a fost impresionat de atitudinea polițiștilor. 

„Astăzi am avut o experiență foarte plăcută cu Poliția Română pe care țin neapărat să o relatez. Eram în trafic la un stop căzut pe gândurile mele care, cinstit vorbind, sunt chinuitoare fiindcă lucrez, în același timp, la două filme, un spectacol nou, o campanie, două formate TV și o carte. Din senin, girofaruri, o sirenă, mașină de poliție, „trage pe dreapta'. Motivul aparent: am geamurile colantate. Acuma, eu am să vă explic motivul pentru care nu am scos colantul de pe geamuri în momentul în care am cumpărat biata mea mașinuță refăcută și recondiționată minunat de către băieții de la Custom Wheels & Tuning. Mi s-a întâmplat să fiu recunoscut în trafic și, nu de puține ori, să se poziționeze în timp ce conduc (!!!) mașini în trafic ale căror șoferi să deschidă geamul și să mă strige sau să mă fotografieze.„, a scris Bendeac pe Facebook.

Mihai Bendeac: „Am recunoscut fapta”

Actorul și-a recunoscut fapta, iar rezultatul pentru alcool și droguri a ieșit zero. 

„Am explicat treaba asta tânărului polițist care a coborât din mașină și m-a investigat. Omul a admis că motivul este unul solid dar, totodată, deși a înțeles ca, mai ales pe autostradă sau pe serpentine, chestiile astea ar reprezenta un pericol, acele colante nu sunt legale. Perfect corect! Am recunoscut fapta. A urmat, însă, o verificare a stării mele bahice. Suflu în fiolă. Rezultat: zero. Îmi place alcoolul. Beau când apuc de sting. Dar nu când urmează să conduc.(…)Ei… Și aici vine pe turnantă agentul: „Domnu Bendeac … Marea întrebare urmează: Substanțe psihoactive ați consumat?' Eu, care am consumat, căci așa am scris 1200 de scheciuri, o carte, un film și alte proiecte zic: „Da! Dar nu când conduc.„

Mihai Bendeac a fost impresionat de atitudinea polițiștilor de la Rutieră

„Așteptăm rezultatul. (Durează multișor și ăsta). În ultimele zile am avut mari probleme cu gâtul. Nu mai fumez. Dar am simțit nevoia să fumez în momentul ăla. Nu pentru că aveam emoții în legătură cu rezultatul. Ci pentru că întârziam undeva. Îi cer o țigară. Polițistul îmi oferă. Într-un final, apare rezultatul și la testul ăsta: zero substanțe psihoactive. Într-un fel, m-am simțit prost. Parcă toată legenda din jurul meu se ducea de râpă.(…) Ce vreau să constat? Poliția Română are oameni tineri în structurile ei. Mă bucur că nu mai identific fizionomiile acelea de gabori comuniști.Sunt profesioniști tineri și deciși să schimbe paradigma. Îi mulțumesc tânărului polițist pentru faptul că, în momentul în care am avut de suflat în etilotest și, ulterior, când am avut de stat cu un burete în gură 10 minute pentru testul de substanțe psihoactive, mi-a spus: „Rămâneți în mașină' văzând ca cineva, pe trotuar, începuse să mă filmeze. Seară frumoasă! PS – România se schimbă', a transmis Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel