Ramona Olaru este îndrăgostită. Cine este noul ei iubit: „Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită...”

Data actualizării: | Data publicării:

Ramona Olaru a dovedit a fi un „negociator” dur. Care este condiția impusă de vedetă, în legătură cu actualul partener.

Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza”, cu Răzvan și Dani, a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde este. Vedeta a trebuit să depună foarte mult efort încă din copilărie, așa cum a mai mărturisit ea, în trecut. Acum, împlinită fiind pe plan profesional, Ramona își ajută cât de mult poate părinții, pe plan financiar.

Cu toate că latura vieții sale profesionale, prezentate mai devreme, stă destul de bine, pe plan sentimental, Ramona nu a avut foarte mult noroc. Trebuia să se căsătorească în acest an, dar pe „ultima sută de metri”, ea și fostul său logodnic au ales să renunțe la toate planurile aranjate de ei.

Vezi și: „M-am îndrăgostit!”. Ramona Olaru are o nouă relație. Cine e bărbatul care i-a cucerit inima asistentei de la Neatza

La scurt timp după despărțire, atât Ramona, cât și fostul partener, s-au regăsit în alte persoane.

Astfel, trecând timpul, în cadrul emisiunii „Neatza”, Ramona a avut o reacție care a stârnit curiozitatea fanilor ei:

„M-am îndrăgostit, îmi bate inima mai repede și sunt fericită non-stop! Asta înseamnă să te îndrăgostești, nu? Cred! Am zis că eu cred că de la 17 ani nu m-am mai îndrăgostit așa sau nu am mai simțit fluturași, așa cum simți la prima dragoste.”, a notat Wowbiz, la vremea respectivă.

Astfel, deoarece a devenit o chestiune de interes pentru urmăritorii ei, vedeta a spus câteva cuvinte despre actuala relație, iar publicul ei poate descoperi că este până peste cap îndrăgostită.

Vezi și: Ramona Olaru, „bântuită” de o energie „ciudată” în noaptea Superlunii Albastre. Cum a descris momentele tensionante

Deși se doresc a fi aflate mai multe detalii despre bărbatul misterios care i-a furat inima, Ramona a refuzat să îi facă publică imaginea:

„Nu! Clar, nu! (n.r. nu îi spune identitatea) Nici nu o să îl vedeți prea curând.”, notează Ego.

Ba mai mult, singura condiție impusă de vedetă pentru a îl arăta urmăritorilor ei, este ca acesta să-i pună inelul pe deget.

„Am hotărât așa de această dată! Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită, nu îl mai cunoaște nimeni! Bine, prietenii apropiați, da! O parte. (n.r. l-au cunoscut)”

Fostul partener, Cătălin Cazacu, făcea parte din lumea showbizului românesc, iar pentru Ramona, aparent, acest lucru nu era pe placul său. Drept dovadă, vedeta se bucură pentru faptul că a „scăpat” de alegerile amoroase de acest fel.

Vezi și: Ramona Olaru, adevărul despre operațiile estetice. Ce „ajustări” și-a făcut vedeta: „Normal că se schimbă modul în care arăți”

„Nu! Doamne ajută, nu! (n.r. nu e din domeniu) Am reușit să scap! Nu știu, nu contează de unde este omul care va rămâne în viața mea atâta timp cât este ce trebuie și se comportă ca atare!”

Ea are cuvinte frumoase la adresa actualului iubit, spunând că e prea serios și are prea multă treabă cu afacerile pentru a apărea pe primele pagini ale ziarelor.

„Omul este mult prea serios, are treabă cu business-urile lui și nu își dorește să apară în presă în fiecare zi cu lucruri banale. Ce este mai privat este mai bine!”

În încheiere, Ramona Olaru precizează cât de fericită și împlinită o face noul ei partener:

„Mă face fericită maxim, cum nu am mai fost cred că niciodată!”, a mai spus vedeta, conform sursei menționate.

Vezi și: Ce impact a avut divorțul asupra Ramonei Olaru: „Am luat de peste tot câte o lecție”. Care este statusul sentimental din prezent



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel