„M-am îndrăgostit!”. Ramona Olaru are o nouă relație. Cine e bărbatul care i-a cucerit inima asistentei de la Neatza

Data publicării:

Ramona Olaru le-a dezvăluit urmăritorilor săi care este noul său status sentimental.

Ramona Olaru iubește din nou, chiar dacă în trecut era destul de sceptică cu privire la probabilitatea de a-și găsi bărbatul ideal prea curând. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a dat această veste chiar în direct, în cadrul emisiunii de pe Antena 1, acolo unde a spus faptul că noua poveste de dragoste a venit cu foarte mulți fluturași în stomac. În timp ce relația pe care a trăit-o alături de Cătălin Cazacu a fost una extrem de mediatizată și a avut un final destul de dur, se pare că de data aceasta, blondina și-a propus să trăiască discret noua poveste de dragoste. În acest sens, Ramona spune că nimeni nu știe încă cine este bărbatul misterios care a reușit să-i cucerească inima. 

„M-am îndrăgostit! M-am îndrăgostit pe bune! Nu m-am mai îndrăgostit de la 17 ani! M-am îndrăgostit la prima vedere! Este ce trebuie, dar nimeni nu știe de cine. A plecat, că are treabă. Doamne, după atâția ani, credeam ca nu mai e posibil să ai fluturași”, a mărturisit Ramona Olaru, în cadrul emisiunii TV Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit wowbiz

Te-ar putea interesa și: Ramona Olaru, „bântuită” de o energie „ciudată” în noaptea Superlunii Albastre. Cum a descris momentele tensionante

Nu a fost impresionată de romantismul din relațiile trecute

Mai mult, în trecut, Ramona vorbea despre experiențele eșuate pe care le-a experimentat pe plan sentimental, până în prezent. Vedeta a trecut printr-un divorț, dar și prin mai multe relații cu diferite persoane publice, precum ar fi Cătălin Cazacu sau Cuza, însă se pare că niciunul dintre ei nu i-au oferit acesteia tot ce își dorea. Ramona este adepta romantismului, lucru care a lipsit cu desăvârșire din fostele povești de iubire, spunea ea.

„Nu m-a dat niciunul pe spate cu gesturile romantice, așa că încă îl aștept pe ăla perfect care să mă prioritizeze în orice moment și să îmi aplice Princess treatment! Și e aproape, căci am rezolvat multe cu mine.”, a declarat ea recent pentru viva.

Pe aceeași temă: Ramona Olaru, adevărul despre operațiile estetice. Ce „ajustări” și-a făcut vedeta: „Normal că se schimbă modul în care arăți”

Își dorește să devină mamă cât mai curând

Chiar dacă nu a reușit până acum să aibă o relație de dragoste stabilă, Ramona Olaru vorbea în repetate rânduri despre dorința de a deveni mămică. Vedeta visează de ceva timp să devină mamă de fată, lucru pe care aceasta mărturisește că-l va îndeplini imediat ce va găsi persoana potrivită. Ramona Olaru consideră că a atins pragul de vârstă ideal pentru a crește cât mai armonios și echilibrat posibil un copil, astfel încât crede că va fi o mămică perfectă.

„Sigur se va întâmpla curând! Fată! Mă văd mamă de fată, prima dată. Sunt în punctul în care pot face din ea cea mai frumoasă, educată și mișto domnișoară.”, mai spune ea.

Te-ar putea interesa și: Ramona Olaru nu mai vrea să audă de Cătălin Cazacu: „A fost incredibil de rău. Multe lucruri urâte, groaznice”. Vedeta, traumatizată de fosta relație



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel