De ce este aproape imposibil să divorțeze Andra și Cătălin Măruță. Câte ar trebui să împartă

Data actualizării: | Data publicării:
Andra și Cătălin Măruță, foto Instagram
Descriere foto: Andra și Cătălin Măruță, foto Instagram

Cătălin Măruță și Andra au o avere deloc de neglijat împreună. În eventualitatea unei despărțiri ar lua foarte mult timp partajarea tuturor bunurilor. Câte afaceri au împreună.

Unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea showbizului românesc este reprezentat de Andra și Cătălin Măruță. Aceștia formează o uniune solidă și durabilă de aproape două decenii, având împreună doi copii: David, în vârstă de 11 ani și Eva, în vârstă de 7 ani. Cei doi artiști nu doar că se completează perfect în viața personală, ci și în cariera lor la Pro TV, unde amândoi activează. Cătălin prezintă propria emisiune, în timp ce Andra face parte din juriul emisiunii "Românii au Talent".

Din punct de vedere financiar, Andra și Cătălin Măruță au investit împreună în patru companii. Acestea au avut un succes notabil, înregistrând în anul 2022 o cifră de afaceri netă de 15,6 milioane de lei, depășind cu mult rezultatele din anul precedent.

Ce fel de firme au împreună

Una dintre firme se ocupă cu înregistrările auto și activități de editare muzicală și este deținută în proporție egală de ambii soți, având un singur angajat. O alta, pe de altă parte, are ca asociat majoritar pe Cătălin Măruță cu 80% din acțiuni, iar Andra deține 20%. Aceasta oferă servicii artistice pentru diverse clienți. A treia firmă prezintă o distribuție similară, Cătălin deținând 90% din acțiuni și Andra 10%, și se ocupă de producție video/cinematografică și de programe de televiziune.

Ultima firmă a fost înființată în sens invers, fiind 80% deținută de Andra și 20% de Cătălin Măruță. Această firmă cu un singur salariat oferă servicii de interpretare artistică. În plus, în anul 2023, cei doi soți au mai înființat alte trei noi companii, notează Cancan.

Prin succesul lor profesional și abilitatea de a lucra împreună atât în familie, cât și în afaceri, Andra și Cătălin Măruță rămân un exemplu admirabil în lumea showbizului românesc, dovedind că pot fi parteneri de viață și în tot ceea ce întreprind.

Vezi și: Legătura neștiută dintre Delia și Andra: „Cum vine asta?” Adevărul despre rivalitatea dintre cele două

Vezi și: Cum și-a câștigat Cătălin Măruță primii bani. Prezentatorul a pornit de jos: "Am fost omul sandviș"

Vezi și: Ioana Ginghină, momente de panică în emisiunea lui Măruță: „Am avut emoții să nu se întâmple nimic”

Cum s-au întâlnit cei doi

În anul 2005, Cătălin Măruță și Andra s-au întâlnit în cadrul emisiunii "Tonomatul DP2", acolo unde era prezentator Cătălin. La acea vreme, Andra avea doar 19 ani. Deși în prezent ar putea părea că dragostea dintre ei a fost imediată, adevărul este că nu a fost dragoste la prima vedere, așa cum Andra a mărturisit cu sinceritate în urmă cu câțiva ani, referindu-se la perioada respectivă: 

„Ne-am văzut pentru prima dată la el în emisiune. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales că avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să îl privesc cu alți ochi”, a spsu ea, potrivit Cancan.

Vezi și: Andra, mândră de nota de la Bacalaureat. Ce rezultate a obținut soția lui Cătălin Măruță

Vezi și: Cătălin Măruță, război total cu Dinu Maxer: „Bate câmpii. A descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel