Povestea femeii care a câștigat la loterie și a pierdut tot. Fostul soț s-a îmbogățit de pe urma ei: „Era proprietatea ei separată”

Sursă foto: Unsplash.com/ Waldemar
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com/ Waldemar

O femeie câștigătoare la loterie a fost obligată de autoritpți să cedeze întreaga sumă fostului soț. 

Un cuplu din SUA trece printr-o adevărată aventură. Soții Rossi au avut parte de un noroc foarte rar- au câștigat la loterie. Cu toate acestea, e impropriu spus dacă ne referim la amândoi deoarece, mai exact, doamna Rossi este câștigătoarea, cât și cea care a venit cu inițiativa de a participa la loterie. Ea nu a făcut acest lucru singură, ci a aprticipat l ao loterie colectivă, acolo unde premiul cel mare a fost împărțit înăuntrul echipei câștigătoare. Un singur lucru este incert și va necesita lămurire: dacă cei doi soți au divorțat în urma câștigării la loterie sau dacă aceștia erau deja în procesul de divorț. 

Au divorțat la scurt timp după ce câștigaseră

Cu toate că femeia a ridicat premiul cel mare, ea a ținut ascuns atât față de soțul său, cât și de autorități suma de peste un milion de dolari pe care a câștigat-o. Aceștia fuseseră căsătoriți timp de 25 de ani, iar cu 11 zile îaninte de a câștiga premiul cel mare, Denise Rossi, soția lui Thomas Rossi, a început procesul de divorț. Cu toate acestea, femeia a fost forțată de instanță să cedeze întreaga sumă soțului său deoarece a ținut secret tot evenimentul, nedeclarând câștigul nici măcar autorităților. Motivul pentru care nu a declarat nimic din cele întâmplate a fost că nu voia ca partenerul său de viață să pună mâna pe marele premiu.

Vezi și: Zodiile care pot câștiga la Loto. Ele sunt cele care s-ar putea bucura de mulți bani

Vezi și: Câștig la Loto vs. paralizie - experiment. ”Arhitectul minții”: Descoperire după șase luni

Fostul soț aflase

Totodată, domnul Rossi nu a aflat despre câștig decât după doi ani de la divorț, când a primit o scrisoare de la o companie care plătește sume fixe pentru câștigurile la loterie. Scrisoarea ar fi fost adresată fostei sale soții și spunea că firma a „ajutat sute de câștigători la loterie ca tine din întreaga țară să primească o plată unică pentru valoarea actuală a plăților lor anuale viitoare la loterie”.

Avocatul domnului Rossi a spus: „Cred că și-a scărpinat capul un timp, spunând: „Ce? Acest lucru nu poate fi adevărat.", a spus avocatul, potrivit Unilad.com

Astfel, câteva zile mai târziu și-a chemat soția în instanță, acolo unde aceasta, în cele din urmă, trebuie să îi plătească rate anuale de aproape 67,000 de dolari. Avocatul femeii a descris această măsura ca fiind „foarte punitivă”.

Ulterior, s-a aflat că femeia nu a dezvăluit nici măcar avocatului ei suma pe care a câștigat-o, detaliu care ar fi putut să schimba cursul situației.

"Aș fi putut să argumentez cu succes că era proprietatea ei separată sau am fi putut să argumentăm și am fi ajuns la o înțelegere, dar judecătorul s-a supărat și i-a dat totul soțului”,a  spus avocatul doamnei Rossi, conform sursei menționate.

Vezi și: A câștigat 26 milioane de $ la loto dar nu a putut să ridice premiul. De ce

Vezi și: Alex Bogdan, povestea unui fost dependent de jocuri de noroc. Cum descrie suferința viciului: „Când mă gândesc prin ce am trecut mi se face scârbă de mine”

Vezi și: Alex Bogdan, povestea unui fost dependent de jocuri de noroc. Cum descrie suferința viciului: „Când mă gândesc prin ce am trecut mi se face scârbă de mine”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 06 aug 2023, 19:01 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience