Zodiile care pot câștiga la Loto. Ele sunt cele care s-ar putea bucura de mulți bani

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Specialiștii au identificat câteva semne zodiacale care pot da lovitura pe plan financiar.

Unii oameni au norocul de partea lor, mai mult decât alții. Astrologia ar putea ajuta în acest sens, întrucât poate explica de ce anumite persoane sunt, să zicem, mai predispuse să câștige la loterie, iar șase semne zodiacale chiar pot da lovitura.

1. Taur

"Taurii iubesc banii, mai ales siguranța lor; este ca și cum atracția pentru bani este încorporată în sufletul lor", spune Lauren DeGolia, consultant în claritate și astrolog la Fresh Start Registry.

Acestea fiind spuse, fiind un semn de pământ, Taurul este mai împământenit și mai răbdător decât majoritatea și va aștepta ca lucrurile bune să vină în calea lor. Ei au o afinitate naturală pentru atragerea bogăției, dar nu se vor grăbi în nimic fără să analizeze fiecare rezultat.

"Cu abordarea lor fermă și abilitatea de a lua decizii financiare înțelepte, Taurii își transformă aspirațiile în recompense tangibile", explică Raquel Rodriguez, astrolog și fondator al zodiei Your Zodiac, iar acest lucru este ceea ce le oferă avantajul atunci când vine vorba de a câștiga la loto.

 

2. Pești

Peștii sunt cunoscuți pentru intuiția lor de neegalat, precum și pentru legătura lor cu visele și cu lumea spirituală. Prin urmare, au un talent pentru a atrage norocul și vibrațiile pozitive.

"Natura lor intuitivă le permite să exploateze energii nevăzute și semne subtile, ceea ce le oferă un avantaj atunci când vine vorba de loterie", spune Rachel Clare, astrolog profesionist la Mystic Sense.

Influența planetară a lui Neptun este destul de utilă și pentru ei. "Îi împroașcă cu o notă de încântare și cu abilitatea de a-și manifesta dorințele, așa că este ca și cum Peștii ar avea o cale directă către linia universului pentru loto", adaugă Clare.

 

3. Săgetător

Șansele Săgetătorilor de a câștiga la loto sunt destul de bune, datorită laturii lor aventuroase și atitudinii lor de a merge mai departe. "Perspectiva lor optimistă, deschiderea de spirit și pasiunea pentru asumarea de riscuri duc la oportunități interesante", spune Rodriguez.

Acești oameni nu au de gând să stea cu mâinile în sân și să rateze oportunități. Vor lua taurul de coarne și sunt hotărâți să joace până când vor câștiga ceva - chiar dacă este ceva mic.

Sunt, de asemenea, flexibili și pot schimba cursul atunci când este necesar. "Când vine vorba de loto, Săgetătorii sunt rapizi în a-și ajusta strategiile, în a încerca noi abordări și în a explora diferite combinații de numere", explică Clare.

 

4. Leu

"Leul, caracterizat prin încrederea și optimismul lor, este cel mai probabil să creadă în norocul lor și să câștige la loto", spune Rodriguez. Sunt oameni incredibil de pozitivi și vor face tot ce este nevoie pentru a aduce lucruri bune pe orbita lor.

Fiind un semn de foc, ca și Săgetătorul, au o pasiune uriașă pentru a încerca lucruri noi și nu vor ca experiențele vieții să treacă pe lângă ei. În plus, nu suportă înfrângerile, așa că le este mai ușor să continue să încerce decât să accepte înfrângerea.

"Credința Leilor în propriile abilități, combinată cu carisma lor radiantă, duce adesea la rezultate favorabile în jocurile de noroc", adaugă Rodriguez.

 

5. Berbec

Știm cu toții că Berbecului îi place să câștige. De asemenea, ei nu renunță niciodată, așa că se vor epuiza până când vor ieși victorioși. "Au un puternic simț al credinței și tocmai aceste componente sunt cele care cresc probabilitatea Berbecului de a avea un bilet câștigător la loto", spune DeGolia.

Aceste semne de foc sunt, de asemenea, încrezătoare dincolo de orice îndoială - și cu siguranță vor folosi acest lucru în avantajul lor. Au un simț al determinării de neegalat când vine vorba de lucrurile pe care și le doresc, iar entuziasmul lor ajută la atragerea norocului.

"Berbecul abordează loteria cu un spirit optimist și întreprinzător, aprinzând flăcările norocului prin simpla lor voință", notează Clare.

 

6. Balanță

Balanța este reprezentată de balanța dreptății, așa că întotdeauna urmărește echilibrul și armonia în viață. Are un talent pentru a fi corectă și diplomată, ceea ce reprezintă un motiv important pentru care sunt semnul zodiacal cu cele mai multe șanse de a câștiga la loto.

"Răspândind vibrații bune și rezolvând conflictele cu finețe, Balanța acumulează câteva puncte karma serioase, iar universul tinde să recompenseze astfel de eforturi", spune Clare.

De asemenea, Balanțele sunt guvernate de Venus, planeta iubirii și a abundenței, așa că au o legătură naturală cu tot ceea ce este fastuos. "Energia lor se aliniază cu sincronicitățile norocului, ceea ce îi face concurenți formidabili în jocul șansei", adaugă Rodriguez, notează Bestlife.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel