Pavel Bartoș, dezvăluiri inedite despre Revoluție. Cum a fost rănit prezentatorul TV: "Mergeam la cinema. De sperietură, în loc să mă duc la spital..."

Data publicării:
Pavel Bartos, foto Facebook
Descriere foto: Pavel Bartos, foto Facebook

Pavel Bartoș a povestit cum a fost rănit la Revoluție, dar și cum a trăit acele momente. 

 Pavel Bartoș a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite despre Revoluție. Prezentatorul TV a povestit cum a ajuns să fie rănit, după ce s-a anunțat moartea lui Nicolae Ceaușescu. 

Pavel Bartoș, dezvăluiri inedite despre Revoluție

Pavel Bartoș a mărturisit că, la scurt timp după moartea lui Nicolae Ceușescu a început agitația. Prezentatorul TV a povestit cum a fost rănit, în mulțimea de militari și milițieni. 

„Eu mă duceam la film, aveam bilet de la ora 2, atunci găseai bilete și era mai ieftin. Și e un platou mare la Miercurea Ciuc și noi auziserăm deja dinainte de seara trecută, ascultam Europa Liberă sub plapumă. Era un sentiment așa ca se întâmpla ceva.

Blocul nostru era mai deosebit. Am primit apartamentul ăla pentru că mama era erou al muncii socialiste, de asta am primit apartament. Blocul era plin de armată și miliție și am văzut agitație, dar nu înțelegeam.

Ei aveau cablu ca să prindă afară nemții și toate cele, prindeau totul cu un an de zile mai devreme. Mă uitam și eu pe geam la reclame la ei. Îmi era frică să rașchetez cu cuțitul, numai să nu le pierd semnalul și mă legam așa cu un fir subțire', a început să povestească Pavel Bartoș, în podcastul lui Mihai Bobonete. 

Cum a fost rănit Pavel Bartoș la Revoluție

Pavel Bartoș a povestit că, din neatenție, dar și din cauza agitației, s-a lovit destul de rău de un steag. La scurt timp, acesta era plin de sânge, însă a decis să meargă acasă, decât la spital. Ajuns acasă, cu o batistă pusă pe rană, mama sa l-a bătut atunci când l-a văzut în starea în care era.

„Mă duceam spre cinema, m-am dus mai devreme, era 11-12. Am văzut un trabant pe platou, acolo unde era miliție tot timpul. A venit cu steagul tricolor, spunea: nu mai e, nu mai e! Ziceau că Ceaușescu nu mai e. Ieșeau oamenii din blocuri.

Au intrat acolo la Prefectură, au spart geamurile. Au început să arunce cu tot felul de lucruri spre geam. Au aruncat cu cartea aia mare despre Ceaușescu și familia lui.

Un fel de Letopisețul de argint al Țării Românești. Eu eram uimit de calitatea hârtiei. Nu-mi venea să cred ce culori erau! Am deschis cartea aia și am zis s-o iau ca să văd și eu mai bine și când m-am ridicat, mi-a dat unul un steag în gură. M-am ridicat în momentul nepotrivit.

Mi-a țâșnit sângele, am verificat dacă mai am toți dinții. De sperietură, în loc să mă duc la spital, mi-a dat cineva o batistă și m-am dus acasă. Mi-a dat mama o bătută.

Cred că de frică. Înainte, părinții te băteau de frică. Noi, părinții, ne facem în permanență griji pentru copii, ne dorim să nu pățească ceva', a mai spus Pavel Bartoș pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Recunoașteți personajul: Este un iubit actor, dar și prezentatorul unor emisiuni de divertisment celebre

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme într-un timp record: „Mușchiul nu uită, își revine”

Anca Țurcașiu, în război cu nutriționiștii: „Mă apucă nervii. Toată lumea ne învață ce să mâncăm”

„A stat cu mine să-mi ia banii”. Daniel Onoriu o face praf pe Isabela: „A venit cu nimic, dar a plecat cu trei mașini pline”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel