Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme într-un timp record: „Mușchiul nu uită, își revine”

Data actualizării: | Data publicării:
Pavel Bartoș, captură video PRO TV
Descriere foto: Pavel Bartoș, captură video PRO TV

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme pentru un rol. Iată dieta actorului.

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme pentru rolul Ramon, din filmul „Ramon”, în regia lui Jesus del Cerro. Filmările pentru noua producție vor începe pe 9 aprilie, astfel că actorul a vrut să își reintre în formă rapid. 

“Ideea este că nu mi-am propus să dau 10, 15 sau 20 de kilograme. Eu am vrut să slăbesc pentru rolul Ramon din filmul „Ramon”, care începe în 9 aprilie, în regia lui Jesus del Cerro.  E un om bun la suflet (n.red personajul Ramon), care încearcă să facă numai lucruri bune, dar mai mult le strică. Își caută marea iubire, dar să vedem dacă o va găsi sau nu. E o comedie romantică!”, a povestit Pavel Bartoș în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. 

Ce dietă a ținut

Pavel Bartoș spune că nu a ținut o dietă anume, dar că a avut grijă ce mănâncă, cât mănâncă și când mănâncă. A aplicat metoda fasting și a făcut mult sport. Actorul a făcut sport de performanță în adolescență, așa că i-a fost ușor să își impună o disciplină și să își refacă musculatura. 

„Nu am ținut o dietă anume. La un moment dat am văzut că sunt 3.000 de diete pe piață. Eu îmi cunosc destul de bine corpul. În sensul că până la 18 ani eu am fost sportiv. Adică am practicat sporturi și îmi cunosc corpul. Dacă știu că am grijă de el și îi dau ce îi trebuie… știi cum e, mușchiul nu uită, își revine. Am făcut rugby, hochei și patinaj viteză… am făcut și fotbal, am jucat chiar în Divizia C. Am început din august. M-am văzut un pic la TV și gâfâiam un pic cam mult. Eu nu vreau să slăbesc ca să îmi schimb tipologia. Dădusem vreo 12 kilograme, dar acum cred că am rămas la 10. Mă duc la sală dacă pot de trei ori pe săptămână. Mie mi-a plăcut întotdeauna de mine””, a mai spus Pavel Bartoș, în emisiunea de la PRO TV. 

 

De ce este Pavel Bartoș invidios pe Smiley

Deși sunt foarte buni prieteni, Pavel Bartoș a recunoscut că este invidios pe Smiley pentru faptul că mănâncă orice, dar nu se îngrașă. 

„Eu îl invidiez. Are alt tip de arderi. Dacă aș mânca la fel ca Smiley, eu m-aș rostogoli. După ce mâncăm zice că ar merge și un tort”, a spus Pavel Bartoș.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel