Recunoașteți personajul: Este un iubit actor, dar și prezentatorul unor emisiuni de divertisment celebre

Data publicării:

Băiețelul din imagine s-a făcut extrem de iubit datorită personalității lui mereu vesele, dar și talentului său.

Băiețelul din imagine este născut pe data de 20 ianuarie 1975, la Miercurea Ciuc. Acesta este un actor român de teatru, film și televiziune, dar și unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune de la noi din țară, fiind extrem de iubit pentru umorul său și pentru veselia pe care o emană mereu.

Acesta se poate mândri și cu o familie numeroasă, fiind căsătorit cu Anca, din 2003, cu care are trei copii: Eva, Rita și Sofia. Actorul provine tot dintr-o familie numeroasă, având încă trei frați.

Micuțul a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru, iar ulterior, și-a început cariera ca actor la Teatrul de păpuși Puck din Cluj (1993-1994), continuând la  Teatrul Național din Cluj și Teatrul de Nord din Satu Mare.

În 2002, actorul din imagine a intrat în trupa Teatrului Odeon din București, iar tot de pe atunci începea să facă și primii pași în televiziune. Una dintre emisiunile de divertisment în care s-a făcut remarcat de pe atunci era 'Buna Dimineața România', matinalul de pe TVR 1 de pe vremea aceea. 

În 2004, îndrăgitul actor și-a făcut debutul și în telenovelele românești, unde a intrat imediat la inimile românilor. A interpretat diverse roluri în diferite filme, precum ”Numai iubirea”,  „Păcatele Evei”, ”Aniela”, ”Îngerașii” și ”Iubire ca în filme”. În prezent, acesta este la cârma a doua emisiuni de divertisment extrem de iubite de la noi din țară, ”Vocea României” și ”Românii au talent”, la ultima fiind prezentator alături de nimeni altul decât... Smiley, care i-a devenit și un bun prieten.

Corect, după cum probabil ai ghicit, în imagine este Pavel Bartoș!

Ce relație are Pavel Bartoș cu Smiley pe platourile de filmare

Pavel Bartoș formează cu Smiley unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori de la noi din țară. Acesta explica în cadrul unui interviu recent faptul că cei doi niciodată nu-și pregătesc un moment, ci sunt mereu spontani și naturali.

"Așa cum îl surprind eu, așa și el pe mine. Niciodată nu știm ce facem în clipa următoare. Într-un mod miraculos, chiar dacă facem o boacănă, cumva e firesc să se întâmple așa și lumea ne place așa cum suntem. Buni, foarte nebuni… de fapt, naturali.", a declarat Pavel Bartoș potrivit tvmania.

Recunoașteți personajul: Este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV

Pavel Bartoș, despre cele trei fiice ale lui

Eva este cea mai mare fată a îndrăgitului om de televiziune, ce a împlinit anul acesta 18 ani și despre care tatăl ei are doar cuvinte de laudă. Totuși, Pavel Bartoș se consideră a fi un norocos în ceea ce le privește pe toate fetele, pentru că, spune el, sunt foarte cuminți și nu încearcă să facă lucruri care nu sunt specifice vârstelor lor, ca majoritatea copiilor din zilele de azi.

"Eva este un copil foarte bun, învață excelent, oricând aș putea să o las să aibă grijă de surorile ei mai mici. Așa că suntem norocoși cu ea. Rita și Sofia sunt și ele foarte cuminți, se bucură de copilărie și de tot ceea ce are viața de oferit la vârsta lor. Eu v-am zis: sunt un norocos al sorții!", a continuat acesta.

Recunoaște un alt personaj AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel