Anca Țurcașiu, în război cu nutriționiștii: „Mă apucă nervii. Toată lumea ne învață ce să mâncăm”

Data publicării:

Anca Țurcașiu nu este de acord cu sfaturile nutriționiștilor, cu privire la meniul de sărbători.

Anca Țurcașiu se menține într-o formă extraordinară, la vârsta de 52 de ani. Frumoasa actriță arată exact ca în tinerețe și, în ciuda trecerii anilor, aceasta pare că rămâne neschimbată. Totuși, chiar dacă este vegană de mai bine de 20 de ani și este extrem de atentă la stilul de viață pe care-l are în fiecare zi, îndrăgita actriță s-a arătat a fi deranjată de sfaturile pe care nutriționiștii le oferă în această perioadă din an. Anca Țurcașiu consideră că fiecare știe ce este mai bine pentru el, astfel încât nimeni nu are nevoie să vadă peste tot la televizor sau în mediul online sfaturi nutriționale, cu privire la ce și cum trebuie să mâncăm de sărbători. 

„Habar n-am! Toată lumea dă sfaturi. Eu nu vreau să dau sfaturi, mă apucă nervii când mă pune cineva să dau sfaturi! Nu-mi place să spun mâncați aia, faceți aia! Toată lumea știe ce trebuie să facem basic. Toată lumea ne învață ce să mâncăm, ce sport să facem! Ar fi culmea s-o mai fac și eu!”, a declarat Anca Țurcașiu, potrivit click!

Poate te interesează și: Anca Țurcașiu, ipostază de infarct. Cum se antrenează actrița. VIDEO de senzație

 

„De la o vârstă, toată lumea începe să cam scârțâie”

Mai mult, în ciuda alimentației extrem de sănătoase și a unui stil de viață foarte echilibrat, vârsta tot își spune cuvântul, într-un mod sau altul, susține Anca Țurcașiu. Actrița a dezvăluit astfel care sunt problemele cu care ea se confruntă în această perioadă, când a depășit deja pragul de 50 de ani.

„De la o vârstă toată lumea începe să cam scârțâie, trebuie să recunoaștem asta! Accidentele sunt inevitabile. Am avut și eu un picior rupt în vara anului trecut. Am avut o dublă ruptură de rotulă și am stat cu orteză șase săptămâni.

Am avut nevoie de recuperare vreo 3-6 luni și nu a fost deloc ușor până când piciorul și-a recăpătat funcționalitatea la capacitatea lui maximă. Nu contează ce s-a întâmplat, a fost un accident, cazi în genunchi, cazi, pur și simplu!”, a mai spus actrița, potrivit sursei citate.

Te poate interesa și: Anca Țurcașiu, aspru criticată, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă: „De-a dreptul penibil. Only fans sau video chat?”

 

Ce face Anca Țurcașiu, de sărbători

Dacă toată lumea își petrece sărbătorile în sânul familiei, Anca Țurcașiu susține faptul că pentru ea „relaxarea” va veni abia după Revelion. Până atunci, aceasta este într-o continuă alergătură, pentru a finaliza toate proiectele pe care le are încă în desfășurare. Totuși, vedeta așteaptă cu sufletul la gură Anul Nou, când va pleca într-o vacanță exotică, pe care și-a programat-o deja de ceva timp. Din dezvăluirile făcute de aceasta, este vorba despre o destinația destul de îndepărtată, semn că vrea să-și încarce bateriile departe de România.

„La mine magia Sărbătorilor nu există! Poate magia kilometrilor parcurși pe zloată! Eu luna asta am treabă, să mă ajute Dumnezeu să fac față!

Magia Sărbătorilor la mine funcționează după 2 ianuarie, când mă relaxez. Urmează o vacanță! E surpriză anul acesta! Am totul luat, inclusiv asigurări, inclusiv meniul vegetarian pe avion! Opt ore trebuie să mănânci ceva, nu?!”, a adăugat Anca.

Citește și: Recunoașteți personajul. A devenit cunoscută în toată țara, după ce a apărut goală în filmul ”Miss Litoral”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel