„A stat cu mine să-mi ia banii”. Daniel Onoriu o face praf pe Isabela: „A venit cu nimic, dar a plecat cu trei mașini pline”

Data publicării:
Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV
Descriere foto: Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV

Daniel Onoriu continuă scandalul cu fosta soție. 

Povestea dintre Daniel Onoriu și Isabela, fosta sa soție, pare că nu se mai termină. Chiar dacă femeia a cerut ordin de protecție împotriva pilotului de curse și și-a exprimat dorința de a nu-l mai vedea vreodată, acesta îi aduce, în continuare, acuzații dure. Daniel Onoriu susține că Isabela și-a petrecut timpul cu el doar pentru a profita de avantajele lui  materiale, semn că a uitat deja faptul că fosta soție i-a fost alături toate cele 55 de zile cât a stat în comă.

„Cum să îi dau eu jumătate dacă ea nu a venit cu niciun ban, nici nu i-am cunoscut părinții. Eu am bani, eu sunt înstărit, sunt cineva. Conform legii, după 5 ani, trebuie să îi dai jumătate partenerului și ea a divorțat după 5 ani și jumătate. A așteptat câteva luni și a cerut divorțul. A stat cu mine să-mi ia banii. M-a vândut pentru un distrus. Și-a vândut bărbatul ei șmecher, dulce, cu cașcaval, cu multe calități pentru un nimeni”, a declarat Daniel Onoriu, potrivit cancan.

Poate te interesează și: Daniel Onoriu a fost eliberat din arest: „Am rămas șocată când am văzut că...”

 

Daniel Onoriu o face praf pe Isabela

În ciuda dorințelor materiale pe care Isabela și le-ar fi exprimat, pilotul de curse spune că nu o să-i dea nimic. Totuși, femeia ar fi plecat deja cu multe bijuterii, dar și alte lucruri prețioase, susține Daniel Onoriu. 

„Am găsit o varianta cu avocații mei și nu îi dau niciun ban. A venit cu nimic, dar a plecat cu trei mașini pline de haine, cu peste 100 de grame de aur și cu diamante. A ieșit din viața mea, dar în inima mea încă mai e. A avut viață de 5 stele cu mine. M-am cumințit pentru ea. De când am luat-o, am zis că nu mai fac păcate”, a mai adăugat fostul pilot.

VEZI și: Daniel Onoriu, primele declarații după ce ar fi încercat să se sinucidă, în arest: “Oamenii care m-au adus în starea aceasta... ”

 

Ce spune Isabela Onoriu despre acuzațiile aduse

Spre apărarea ei, Isabela spune că declarațiile fostului soț nu au nicio legătură cu realitatea. Femeia susține faptul că tot ce și-a dorit a fost partajul de divorț, pe care aceasta îl consideră a fi unul firesc, atât timp cât și ea a muncit pentru bunurile acumulate în timpul căsniciei.

”Eu nu i-am cerut lui absolut niciun ban. Vreau să clarific chestia asta. Nu a fost discuție de bani ca să iasă din arest. Eu i-am cerut partajul, lucru care mi se pare absolut normal și firesc pentru că eu am muncit în anii aceștia, în timp ce el stătea pe canapea și se uita la filme și se juca jocuri acasă, eu eram pe șantier cu muncitorii. Eu nu am stat și am dormit. Nu i-am cerut absolut nicio sumă de bani. Eu am medierea făcută, acolo spune clar avocatul, și implicit eu prin avocat, vreau doar partajul, atât. Nu am cerut ''vreau atât ca să ieși din arest''. Doamne ferește, niciodată nu aș face așa, nu sunt omul care șantajează sau care vrea să obțină ceva prin diverse modalități. Nu eu l-am pus să se autodenunțe sau să încalce un ordin. Nu eu. El singur s-a autodenunțat, a sunat la poliție din fața blocului meu, că dacă nu-l arestează, el nu pleacă.”, a declarat Isabela Onoriu, în cadrul unei emisiuni tv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel