Paula Chirilă, anunțată de Romică Țociu că i-a fost lovită mașina în parcare: „Numai asta îmi lipsea. Mi-a spus că e praf”

Data publicării:
Paula Chirilă, foto Instagram
Descriere foto: Paula Chirilă, foto Instagram

Actrița Paula Chirilă a trecut prin clipe de panică la filmările pentru „Te cunosc de undeva!” după ce colegul său, Romică Țociu, i-a spus că mașina i-a fost lovită în parcare.

Paula Chirilă a trecut printr-o sperietură de proporții la „Te cunosc de undeva!”. În timp ce se machia pentru a se pregăti de testimoniale, actrița l-a auzit pe Romică Țociu strigând-o insistent. Inițial, crezând că o grăbește, actrița s-a gândit că întârzie la filmări. Însă, colegul său de la „Te cunosc de undeva!” a anunțat-o că cineva i-a lovit mașina în parcare.

„Eram la repetiții la «Te cunosc de undeva!», la platou, am repetat și mă machiam pentru testimoniale. Cabinele noastre și costumele sunt la etajul 2, la studiourile Antenei și aud de jos un urlet «Paula» și am zis «I-auite ce mă grăbește Romică, trebuie să mă machiez pentru testimoniale.

Nu sunt gata că abia am început de 5 minute». M-a strigat iar și l-am întrebat ce s-a întâmplat. A intrat transfigurat acolo la costume unde eram și mi-a zis «Paula vin-o repede că ți-a lovit cineva mașina în parcare. A venit cineva, e praf, dar nu vreau să-ți zic nimic, du-te repede”, a spus Paula Chirilă pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Paula Chirilă, părere sinceră despre Dan Capatos. Ce spune vedeta despre colegul ei de emisiune: „Mi se pare...”

Te-ar putea interesa și: Ema Uta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi! Cum arată inelul spectaculos pe care l-a primit blondina în Maldive / foto

Te-ar putea interesa și: „M-am trezit că nu mai aveam nimic”. Eugenia Șerban, noi informații tulburătoare despre dependența fiului său. Cât a furat din casă pentru droguri

„Mă gândeam că numai asta îmi lipsea, eram ocupată cu filmările, să umblu pe la acte, pe la poliție”

Abia când a vrut să coboare scările, vedeta și-a amintit de data din calendar și a realizat că a fost păcălită de Romică Țociu de 1 aprilie. Furioasă, dar și ușurată în același timp, Paula Chirilă l-a fugărit pe colegul său pentru a-l „pedepsi” pentru farsa sa.

„În primă instanță l-am crezut. Mă gândeam că numai asta îmi lipsea, eram ocupată cu filmările, să umblu pe la acte, pe la poliție. Am vrut să cobor, dar mi-am adus aminte că dimineața când m-am trezit, am pornit telefonul și am văzut că e 1 aprilie și că e ziua păcălelilor. Înainte să cobor scările mi-am adus aminte de acest 1 aprilie și l-am fugărit pe Romică la machiaj să-l omor”, a mai precizat Paula Chirilă pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, luată la rost de Teo Trandafir în direct: „Dar de ce te-ai măritat?”. Artista spune că nu a fost niciodată compatibilă cu fostul soț

Te-ar putea interesa și: Regula pe care Ioana Ginghină i-a impus-o fiicei sale. Actrița nu trece peste asta: „Nu există negociere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel