„M-am trezit că nu mai aveam nimic”. Eugenia Șerban, noi informații tulburătoare despre dependența fiului său. Cât a furat din casă pentru droguri

Data publicării:
Eugenia Șerban, captură video Youtube/ Catalin Maruta
Descriere foto: Eugenia Șerban, captură video Youtube/ Catalin Maruta

Eugenia Șerban a dezvăluit noi informații cu privire la dependența cu care se confruntă fiul ei.

Actrița Eugenia Șerban a dezvăluit acum o perioadă de timp dependența uriașă cu care se confruntă fiul său în vârstă de 31 de ani, pe care aceasta încearcă de 14 ani de zile să-l aducă pe calea cea bună. Încă din adolescență, băiatul a căzut în patima drogurilor, iar chiar dacă spera că lucrurile vor reveni curând la normal, situația s-a înrăutățit din ce în ce mai tare, spune ea.

„El era în ultimii ani de liceu, am simțit că ceva e în neregulă, doar că nimeni nu acceptă sau recunoaște, după care am văzut că lipsesc bani, lucruri valoroase din casă, după care l-am internat, când l-am prins cu adevărat. Era o schimbare de comportament, este vorba de lucruri la care ar trebui să se uite orice părinte. Drogurile de acum sunt mult mai periculoase, decât cele din urmă cu 14 ani, sunt mai accesibile, mai ieftine, poliția nu se implică, legile nu se schimbă. 

Devenise recalcitrant, avea mereu impresia că-l controlez, ieșea cu găștile care mie nu-mi plăceau. Am pus de multe ori piciorul în prag, dar schimbările au fost pe perioade scurte, în ultimii ani lucrurile nu au evoluat în bine. Aceste „legale” le mănâncă efectiv creierul.”, a declarat Eugenia Șerban, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Regula pe care Ioana Ginghină i-a impus-o fiicei sale. Actrița nu trece peste asta: „Nu există negociere”

Are ordin de protecție împotriva fiului său

De asemenea, chiar dacă la ora actuală Eugenia Șerban are ordin de protecție împotriva sa, întrucât băiatul a amenințat-o cu o supradoză, aceasta spune că a încălcat de multe ori acest act, întrucât și-a dorit, în continuare, să-i ofere ajutorul și să încerce să-l ajute pe acesta să se vindece.

„Am ordinul de protecție, dar încerc să-l ajut în continuare. Indiferent de ce spune orice om, primul lucru pe lumea asta sunt mamă, apoi actriță. Când am vorbit prima dată despre asta, nu demult, de atunci primesc foarte multe mesaje de la părinți, nu știu cu ce să-i ajut, eu nici pe mine nu am putut să mă ajut. El a fost internat câteva zile, este sub tratament, sper să fie bine, noi vorbim în prezent. Am încălcat de multe ori ordinul de protecție, pentru că vreau să fie bine. 

Prima dată a pornit cu anturajul, în liceu, de multe ori am discutat cu el, dar lucrurile s-au agravat în ultimii doi ani. El s-a lăsat perioade destul de lungi.”, a mai declarat actrița.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii aprilie. Zodiile care vor avea parte de surprize

Băiatul i-a furat bunuri din casă

Eugenia Șerban spune că a observat primele nereguli în momentul în care bunuri de o valoare impresionantă i-au dispărut din casă. Mai mult, faptul că tatăl său îi oferea la vremea aceea sume impresionante de bani nu au făcut decât să-i alimenteze acest viciu, spune actrița. 

„A furat suficient de multe bijuterii cu care eu pot să-mi cumpăr și la ora actuală cel puțin 2 apartamente într-o zonă de lux și am spus tot. M-am trezit într-o lună de zile că nu mai aveam nimic în casă, că nu te duci la muncă cu bijuterii foarte scumpe. Te gândești că propriul copil ți-ar fura din casă, dacă nu ai avut probleme cu el până atunci? Când am observat, deja era prea târziu.

Noi eram divorțați, iar el pentru că nu-și făcea timp pentru el, prefera să-i dea bani mulți, dar să nu afle mama. În cele mai multe cazuri, așa se întâmplă, mai ales în caz de divorț. El nu cred că și-a dat seama, mai ales că s-a îmbolnăvit. Pe el l-a afectat foarte tare (n.r moartea tatălui), atunci s-a declanșat cel mai puternic.”, mai spune Eugenia Șerban. 

VEZI și: Cătălin Dobrescu a răbufnit, după ce Oana Radu i-a adus o serie de acuzații: „Asta este singura mea declarație și o să vă șocheze probabil”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel