Regula pe care Ioana Ginghină i-a impus-o fiicei sale. Actrița nu trece peste asta: „Nu există negociere”

Data publicării:

Ioana Ginghină a vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină în relația cu fiica sa.

Ioana Ginghină a fost întotdeauna extrem de asumată în a oferi informații din viața sa personală, cu bune și cu rele. Vedeta a vorbit mereu deschis nu doar despre lucrurile frumoase pe care le experimentează, ci și despre situațiile mai complicate, fie ele din relația cu fiica sa sau din viața sentimentală. Asta s-a întâmplat și de această dată, când actrița a vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină în relația cu Ruxi, în vârstă de 15 ani.

„Am tot soiul de discuții cu de ea despre fumat, aici mă învârt eu deocamdată. Asta e marea problemă la părinți, că sunt destul de permisivi. Fata mea îmi spune, dar ce are dacă mă apuc de fumat, pentru că în cazul acela chiar mama îi cumpără țigări, iar eu îi spun că nu am fumat niciodată. Eu nu sunt permisivă și nu am fost niciodată, dar în funcție de vârstă mai ești. Acum, spre exemplu, am lăsat-o să-și pună cercel în buric, am negociat, pentru că voia cercel în sprânceană, am zis că în buric îl putem ascunde, e ultimul până la 18 ani.”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii aprilie. Zodiile care vor avea parte de surprize

Nu crede în prietenie cu propriul copil

Mai mult, chiar dacă parentingul modern spune că ar trebui să existe o relație de prietenie între copil și adult, Ioana Ginghină nu este deloc de acord cu acest principiu. Actrița este convinsă de faptul că trebuie să existe limite, reguli, astfel încât copilul să înțeleagă această autoritate, dar și să o respecte.

„Eu nu sunt prietena ei, după divorț am avut o perioadă în care la școală venea un domn și le făcea poză, iar cu poza respectivă făceai cană, ceas, pernă și eu de obicei o lăsam să-și ia două lucruri. După divorț, i-am zis să le ia pe toate, a venit cu o sacoșă după ea. Eu întotdeauna am susținut că părintele nu trebuie să fie prieten, nu înseamnă că poate face orice. Negocierea cu fumatul este ultima, pentru că eu văd adolescenții. Și ieri am vorbit cu el, mi-e frică, ea nu fumează. Cred că de încercat a încercat, nu mi-a zis, dar sunt sigură că a făcut-o.”, a continuat actrița. 

VEZI și: Cabral, vacanță cu peripeții în Italia. Ce a pățit prezentatorul TV: „Stăm pe marginea șoselei, zgribuliți într-o ploaie rece”

Cu ce nu este deloc de acord Ioana Ginghină

Dacă în majoritatea cazurilor, Ioana Ginghină spune că există posibilitatea unei negocieri, există și un lucru pe care actrița spune că nu-l poate concepe. Este vorba despre posibilitatea ca Ruxi să meargă la club, lucru pe care Ioana Ginghină nu-l concepe la o vârstă încă destul de fragedă. 

„La 15 ani în discotecă, pe mese? Pentru că urmăresc fete de vârsta ei care sunt cu băutura la club. La asta cu clubul nu există negociere. Ea are nevoie de mine, vrea să o las într-o tabără. Vrea acum în vară la Cambridge, costă de te rupe, nu are cum singură.”, mai spune Ioana Ginghină.

VEZI și: Cătălin Dobrescu a răbufnit, după ce Oana Radu i-a adus o serie de acuzații: „Asta este singura mea declarație și o să vă șocheze probabil”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel