Ema Uta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi! Cum arată inelul spectaculos pe care l-a primit blondina în Maldive / foto

Data publicării:

Ema Uta a spus în sfârșit marele „Da”, după ce a fost cerută în căsătorie de actualul său partener de viață.

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc, după ce Ema Uta a fost cerută în căsătorie de nimeni altul decât Alex Bodi. Chiar dacă cei doi au avut o relație extrem de controversată, cu multe suișuri și coborâșuri, se pare că, în final, dragostea a triumfat, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a făcut curaj pentru a o cere în căsătorie pe frumoasa make-up artistă.

Acest moment se pare că a fost extrem de bine gândit de afaceristul care nu a realizat orice fel de cerere în căsătorie, ci una de-a dreptul spectaculoasă. Așadar, aflați în vacanță în Maldive, acesta și-a dorit ca fericitul moment să fie realizat pe pontonul unui restaurant cu vedere la mare, spațiul fiind decorat cât mai romantic cu petale de trandafiri. Surprizele nu s-au încheiat aici însă pentru Ema Uta, care a fost apoi uimită și de focul spectaculos de artificii pregătit special pentru ziua în care ea va spune cel mai important „Da” din viața sa. Tot ea a fost și cea care a împărtășit cu fanii primele imagini de la acest moment, dar s-a „lăudat” și cu inelul de logodnă pe care partenerul de viață l-a ales pentru momentul în care aceasta îi va deveni viitoare soție. 

Citește și: Oana Radu, luată la rost de Teo Trandafir în direct: „Dar de ce te-ai măritat?”. Artista spune că nu a fost niciodată compatibilă cu fostul soț

Cei doi au fost despărțiți la începutul anului

Chiar dacă acum par mai fericiți ca niciodată și sunt pregătii să ajungă în fața altarului, la începutul acestui an, cei doi își spuneam din nou adio. Ba mai mult, la vremea aceea, blondina fusese chiar surprinsă în brațele unui nou bărbat misterios, semn că l-a dat uitării pe Alex Bodi. Cu toate acestea, în luna februarie 2024 iubirea a triumfat, iar celebra make-up artistă s-a reîntors în brațele actualului său logodnic. 

„Ca să încheiem cu tâmpeniile și supozițiile astea, să înțelegeți că noi ne-am despărțit acum 2 luni, fără vreun scandal și jigniri, cum bârfesc alții, înșelat sau trădări. Nu există niciun fel de scandal între mine și ea, iar cei care cred că sunt într-un scandal cu mine e doar în mintea lor. Am trecut de etapa când mă „bălăcăresc” pe la tv și cei care fac asta vor probabil să fie și ei mai cunoscuți și forțează nota”, spunea în trecut Alex Bodi, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

VEZI și: Theo Rose, despre a doua sarcină: „Anghel e mai nerăbdător decât mine”

Cum s-au cunoscut cei doi

În urmă cu mai mult timp, Ema Uta vorbea despre începuturile relației sale cu Alex Bodi. Blondina spunea că cei doi s-au întâlnit întâmplător la un restaurant unde a fost atracție la prima vedere. Chiar dacă în acel moment nu a fost vorba despre ceva mai mult, cu timpul între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste plină de năbădăi.

„Eram la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant, am văzut mesajul. M-am dus la baie și, când am ieșit, era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam la el, el se uita la mine. Atunci, nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă”, povestea Ema Uta, în urmă cu mai multă vreme.

Te-ar putea interesa și: „M-am trezit că nu mai aveam nimic”. Eugenia Șerban, noi informații tulburătoare despre dependența fiului său. Cât a furat din casă pentru droguri



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel