Paula Chirilă, părere sinceră despre Dan Capatos. Ce spune vedeta despre colegul ei de emisiune: „Mi se pare...”

Data publicării:
Sursa foto: Paula Chirilă și Dan Capatos, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Paula Chirilă și Dan Capatos, instagram

Paula Chirilă a dezvăluit cum se înțelege cu colegul său de emisiune, Dan Capatos. 

Paula Chirilă și Dan Capatos fac echipă la „Xtra Night Show', show difuzat la Antena Stars. Într-un interviu recent, vedeta a dezvăluit cum se înșelege, de fapt, cu colegul său de emisiune. 

Paula Chirilă, părere sinceră despre Dan Capatos

Paula Chirilă a declarat că îl admiră foarte mult pe Dan Capatos, mai ales pentru faptul că este un jurnalist bun și foarte talentat. 

„Eu mă simt foarte bine la emisiunea „Xtra Night Show şi îl admir şi îl studiez pe Dan, în acelaşi timp. Mi se pare un jurnalist excepţional, care trece cu o lejeritate de invidiat de la o remarcă ce strârneşte râsul la o întrebare directă care nu poate să scoată decât adevărul la suprafață. Iar Cătălin este atât de talentat şi de liber, cum ar trebui să fie foarte mulţi dintre noi.”, a declarat Paula Chirilă pentru VIVA!

Vedeta a dezvăluit și care a fost neprevăzută întâmplare de care a avut parte la emisiunea „Xtra Night Show”.

„De regulă, o emisiune în direct vine la pachet cu o mulţime de surprize. Dacă ar fi să punctez ceva anume, pot spune că mi s-a întâmplat să se deschidă în faţa noastră nişte oameni cum nu mi-aş fi imaginat că se va întâmpla vreodată şi am reuşit să vedem omul, dincolo de imaginea publică.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată mai sus. 

Paula Chirilă, copilărie cu neajunsuri și scandaluri în familie

Este o actriță de succes, admirată și iubită de public, însă viața Paulei Chirilă nu a fost deloc ușoară. Artista și-a reamintit un episod dramatic din perioada în care era la facultate și nu avea nici măcar ce să mănânce. 

„Am făcut și foamea când eram actriță debutantă. Aveam 600 de lei salariu, angajată la Oradea. Două săptămâni am mâncat slănină și niște usturoi, rămâsese o bucată de slănină în frigider, de la colega mea de garsonieră”, a povestit Paula Chirilă, la Antena Stars.


Mai mult, actrița a povestit că viața de la facultate era, de fapt, un scenariu mai plăcut decât cel din casa părintească. Acasă, mama ei se lupta cu sărăcia și cu ieșirile scandaloase ale soțului, devenit alcoolic. Paula mărturisește că a plecat la facultate pentru a scăpa de atmosfera din casă. 


„Mi-era rușine să o sun pe mama și să văd că nu are bani să-mi trimită. Știam că nu are. Tata era șomer (...), i-a plăcut cu băuturica și asta nu a adus foarte multă fericire în familie. El devenise destul de violent (...) Am dat la facultate, am terminat, am și lucrat noapte de noapte la spital. Ziua eram la facultate și după cursuri fugeam de gardă la spital. (...) Pentru mine era o evadare, ca să nu mă mai duc acasă, să nu-l mai aud. Nu puteai să stai în casa aia de cât de mult scandal era. Pentru mine a fost o evadare din viața mea. Eu am evadat dând la facultate”, a mărturisit actrița.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel