Patru alimente minune care previn osteoporoza. Carmen Brumă: „Te ajută să ai un sistem osos sănătos”

Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt alimentele pe care trebuie să le incluzi neapărat în meniul tău, mai ales după vârsta de 40 de ani.

Carmen Brumă este extrem de preocupată zilnic să le ofere fanilor săi multe sfaturi importante ce țin de un stil de viață sănătos, dar și de alte probleme care apar inevitabil, odată cu înaintarea în vârstă. De data aceasta, celebrul nutriționist și instructor de fitness a ales să vorbească despre cele patru alimente minune care combat apariția osteoporozei, o problemă cu care se confruntă, predominant, persoanele care trec de pragul de 40 de ani, spune ea.

„Patru alimente care te ajută după 40 de ani să previi osteoporoza și să ai un sistem osos sănătos.

1. Parmezanul - o sursă foarte bună de calciu, pe care îl poți adăuga în mâncare pe post de condiment
2. Urda - pe lângă calciu are vitamina K, magneziu, dar și niște aminoacizi speciali, care se numesc ramificați și te ajută să construiești masă musculară
3. Semințele de susan - o sursă foarte bună de calciu, în special pentru vegetarieni
4. Sardinele - pentru concentrația de calciu și pentru combinația acestui mineral cu vitamina D și magneziu.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Cum arată Carmen Brumă complet nemachiată, la 46 de ani. Vedeta s-a pozat fără niciun strop de machiaj pe față

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Trei sfaturi care te ajută să scapi de kilogramele în plus

În altă postare extrem de interesantă, partenera lui Mircea Badea le dezvăluia urmăritorilor săi cum pot scăpa rapid de kilogramele în plus acumulate pe perioada vacanței. Inevitabil, există persoane care s-au întors acasă din sejururi cu o greutate mai mare, asta datorită faptului că răsfățul a fost la cote maxime. Nu trebuie să te panichezi însă, pentru că poți scăpa rapid de ele, cu câteva reguli de bază.

„Trei sfaturi care să te ajute să dai jos eventualele kilograme acumulate în vacanță. 1. Nu pleca niciodată la cumpărături pe stomacul gol, pentru că riști să cumperi cât mai multe alimente periculoase pentru siluetă. 2. Mestecă fiecare gură de mâncare de cel puțin 20 de ori, înainte de a o înghiți, pentru că astfel de vei sătura cu mai puține alimente, iar digestia va fi mult mai ușoară. 3. Cântărește-te doar o dată pe săptămână, dimineața, pe stomacul gol.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Carmen Brumă, rețetă de cheesecake: „Rezultatul este delicios și sănătos”. Se prepară simplu și este potrivit pentru orice dietă

Cinci reguli prin care poți scăpa de celulită

Nu în ultimul rând, există remediu și pentru celulită, spune Carmen Brumă. Deși pare că această problemă, cu care se confruntă majoritatea femeilor, nu are leac, nutriționistul îndeamnă la respectarea a 5 reguli de bază. Ele vor da rapid rezultate.

„Un scop realist este reducerea ei nu eliminarea și, din experiență mea, ajută următoarele:
1. Eliminarea (reducerea) zahărului, fumatului, alcoolului, grăsimilor hidrogenate
2. Consumă constant alimente cu OMEGA 3 , legume crude de diverse culori și bea suficientă apă
3. Antrenamente care să combine exerciții cu greutăți în circuite pe diverse grade de intensitate, exerciții cardio de tip hiit care pot fi eficiente în schimbarea compoziției corporale.
4. Suplimente gen colagen, acid hialuronic, OMEGA 3, superoxid dismutaza, astaxantina, MSM
5. Creme diverse și tratamente dermato cosmetice. Din experiența mea, rezultate bune se obțin cu creme care conțin cofeină, alge marine, iederă și tratamente cu radiofrecvență și biostimulare electrică.”, a continuat Carmen Brumă.

VEZI și: Leguma minune care conține o cantitate uriașă de fier. Oana Cuzino: „Are chiar ceva mai mult decât carnea roșie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel