Cum arată Carmen Brumă complet nemachiată, la 46 de ani. Vedeta s-a pozat fără niciun strop de machiaj pe față

Data publicării:

Carmen Brumă le-a arătat fanilor cum arată tenul său fără machiaj.

Carmen Brumă arată senzațional, la vârsta de 46 de ani, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Vedeta deține, fără doar și poate, formele perfecte, fiind una dintre cele mai mari promotoare al unui stil de viață sănătos și a unei diete extrem de echilibrate. Chiar dacă nu a deținut dintotdeauna silueta de vis, în adolescență având destul de mari probleme cu kilogramele în plus, vedeta reușește de ani de zile să aibă greutatea ideală și să aibă în fiecare zi grijă de corpul său.

Totuși, nu doar corpul vedetei este întreținut riguros, ci și tenul acesteia, care arată impecabil. Carmen Brumă este foarte transparentă cu fanii săi, astfel încât nu s-a fericit nici de la a le arăta acestora cum arată fața sa nemachiată. În acest fel, toată lumea a putut observa cum ridurile, dar și alte imperfecțiuni specifice vârstei sale, sunt lipsite de pe tenul său.

Citește și: Cinci reguli pe care trebuie să le urmezi, pentru a scăpa de celulită. Carmen Brumă: „Peste 90% dintre femei au!”


Carmen Brumă nu a deținut mereu formele ideale

După cum spuneam deja, Carmen Brumă a trecut printr-un episod destul de dificil în adolescență, când s-a confruntat pentru ceva timp cu kilogramele în plus. Acest lucru nu a fost deloc ușor pentru ea, mai ales că asta s-a întâmplat la vârsta la care au loc cele mai multe schimbări din viața viitorului adult. Astfel, partenera de viață a lui Mircea Badea mărturisește că înțelege întocmai traumele și stările emoționale pe care kilogramele în plus le aduc în viața oamenilor.

„O eră foarte agresivă, într-adevăr. Eu însămi sunt o fostă adolescentă supraponderală, am avut nu mai puțin 87 de kilograme, asta înseamnă 37 de kilograme peste greutatea pe care o am la acest moment și știu ce înseamnă trauma cauzată de aceste kilograme în plus și disconfortul fizic real pe care îl ai, dublat de oprobiul societății, de presiunea care e pusă, mai ales la vârsta respectivă, și de incertitudinile și lucrurile complicate prin care treci la vârsta adolescenței. Fără să ai aceste probleme de greutate, ele vin peste o cohortă de stări emoționale.

Insecuritatea, neîncrederea în sine, fuga pământului de sub picioare, neînțelegerea ta și a lumii din jur, negăsirea unui scop, toate astea fac parte din ceea ce simte un adolescent și fără să aibă probleme de greutate. Cu atât mai mult în momentul în care ai astfel de probleme, e greu, e traumatizant și, din păcate, foarte multe dintre fetele și adolescenții, care trec prin asta, ies cu mari traume care-i afectează pe tot parcursul vieții adulte și cred că este necesar ca un părinte ca un adult să îi ajute să ducă această bătălie cu kilogramele în plus, alături de ei.”, a declarat Carmen Brumă, pentru VIVA!

VEZI și: Carmen Brumă, rețetă de salată cu dovlecel și brânză de capră: „Senzație a ieșit”. Este gata în doar câtea minute

Cum i s-a schimbat viața, după ce a slăbit

Dispariția kilogramelor în plus a venit la pachet cu mai multă încredere în propria persoană, povestea recent Carmen Brumă. Astfel, vedeta încearcă la orice pas să-și inspire cât mai mult fanii care se regăsesc în acest exemplu și să-i ajute să iasă din această situație dificilă. 

”Mă simt mult mai stăpână pe mine, mă simt mult mai încrezătoare, cu mai multă experiență, cu o mai mare capacitate de a înțelege lucrurile prin care am trecut și de a extrage lucrurile bune, cu mai multă reziliență și, sper eu, mai înțeleaptă.”, a mai spus vedeta, pentru sursa menționată mai sus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel