Carmen Brumă, rețetă de cheesecake: „Rezultatul este delicios și sănătos”. Se prepară simplu și este potrivit pentru orice dietă

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Brumă, captură video TikTok
Descriere foto: Carmen Brumă, captură video TikTok

Carmen Brumă le-a dezvăluit fanilor rețeta sa preferată de cheesecake.

Carmen Brumă este imaginea clară a unui stil de viață sănătos și unei diete cât mai echilibrate. Faptul că arată senzațional la 46 de ani nu este întâmplător, întrucât sportul, dar și alimentația corectă sunt cele lucrurile care o caracterizează. Însă, vedeta încearcă cât mai mult să le ofere și fanilor săi un exemplu demn de urmat, cărora le propune regulat pe social media fel de fel de rețete sănătoase, care pot fi preparate de oricine. Chiar dacă dieta nu include și deserturi, Carmen Brumă a dezvăluit o rețetă excelentă de cheesecake, cu puțin zahăr și calorii, ce poate fi pregătit de oricine vrea să se bucure de ceva dulce și bun.

Ingrediente:

1 kg cremă de brânză
500 ml smântână pentru frișcă
6 ouă
150 g zahăr brun
200 g făină
zeamă de lămâie
esență vanilie
stafide
praf de copt

„Rețeta mea preferată de cheesecake cu multă brânză, ouă și puțin zahăr. O variantă pe care o puteți da inclusiv copiilor. Pentru început, amestecați zahărul cu crema de brânză, folosim cremă și nu brânză de vaci tocmai ca acesta să iasă foarte fin. Apoi, adăugați treptat câte un ou și amestecați. Puneți făina treptat și omogenizați, astfel încât să nu se facă cocoloașe. Adăugați zeama de lămâie, mirodeniile, esența de vanilie, lămâie, praful de copt. Apoi, la final, adăugați și smântâna pentru frișcă și puneți compoziția într-o tavă sau două cu unt, iar apoi o băgați la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, la 180 de grade. Rezultatul este delicios și sănătos.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Cinci reguli pe care trebuie să le urmezi, pentru a scăpa de celulită. Carmen Brumă: „Peste 90% dintre femei au!”

@carmenbrumareal

Cheesecake ul meu preferat! Alte retete gasiti in programele mele de pe www.carmen-bruma.ro

♬ original sound - Carmen Brumă

Carmen Brumă încurajează consumul de pepene cu brânză

Chiar dacă vara a trecut, pepenele rămâne în continuare la mare căutare de toți pofticioșii. Totuși, unele persoane aleg să-l consume alături de cubulețe de brânză, lucru destul de contestat de foarte mulți nutriționiști, care spun că acest obicei poate avea un impact negativ asupra siluetei. Totuși, Carmen Brumă spune că poți face această alegere alimentară, atât timp cât cantitatea din farfurie este una moderată.

„Este combinația pepene galben cu brânză una benefică? Ei bine, din punctul meu de vedere, da, pentru că avantajele depășesc dezavantajele. Un eventual mic minus, să zicem, dacă stau să-l caut, ar fi aportul caloric mai mare, decât dacă am mânca pepenele galben simplu. În mod evident, avem două ingrediente și e normal să aibă mai multe calorii, decât dacă le-am mânca simple. Pe de altă parte, avantajele sunt mult mai importante.”, a dezvăluit Carmen brumă, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Leguma minune care conține o cantitate uriașă de fier. Oana Cuzino: „Are chiar ceva mai mult decât carnea roșie”

Beneficiile acestei combinații

Mai mult, această combinație atât de îndrăgită vine la pachet și cu mai multe beneficii, dezvăluie nutriționistul. 

„1. Grăsimea și proteinele din brânză, asociate cu pepenele galben, vor scădea indicele glicemic al acestuia, care este destul de mare.

2. Vom avea o gustare mult mai densă din punct de vedere nutritiv. Avem proteine și grăsimi din brânză, tot biotice în brânză, probiotice și Omega 3 și fibre în pepenele galben, o sursă bună de potasiu și de betacaroten. Putem să mâncăm pepenele galben cu brânză, dar atenție la cantitate. Porția de brânză nu ar trebui să depășească 30 de grame, iar pepenele o felie.”, a mai dezvăluit celebrul nutriționist.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel