Părinții lui Daniel Nuță, din „Groapa”, nu au fost de acord cu meseria lui. Ce ar face dacă nu ar mai fi actor: „Nu e ca și cum lucrurile nu se pot întâmpla”

Daniel Nuță dezvăluie faptul că familia nu a fost de acord cu drumul pe care și l-a ales. Actorul spune ce opțiuni ia în calcul dacă nu ar mai călca pe scenă.

Daniel Nuță a devenit foarte cunoscut pe scena din România pentru rolurile sale din multele seriale în care a jucat. Chiar el precizează că și-a ales singur cariera de artist, dorind încă de mic să participe în calitate de actor, cu precădere, în seriale. El nu a fost încurajat de părinții lui să urmeze acest parcurs, așa cum foarte mulți părinți obișnuiesc să facă atunci când vine vorba despre o carieră artistică pentru proprii copii. Ignorând frica părinților lui, Daniel și-a urmat visul și a fost acceptat din prima încercare la UNATC (N.R. Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale"). Prima sa inspirație a fost dată de serialele pe care le viziona când era mic, pe posturile cele mai populare când vine vorba despre titluri asemănătoare cu cele pe care le invocă artistul.

Vezi și: Teona Stavarachi va fi „iubita” lui Daniel Nuță, în „Groapa”. Ce spune actrița despre relația dintre ei: „Atât de intens, atât de real, atât de spontan și puternic” /EXCLUSIV

„Nu, am vrut tot timpul să joc în seriale. Eram mic și mă uitam la seriale de pe Acasă TV, cele cu Dan Bordeianu, cu Adela Popescu și așa mai departe și visam. Cotimanis, Elvira, uau, ce era acolo!

Eram destul de mic 12 -13-14 ani. După care am crescut și nu m-am mai gândit la treaba asta neapărat. Ai mei au vrut să merg la Politehnică, bineînțeles că nu am vrut așa ceva și am zis: ‘nu, eu vreau să fiu actor, să joc în filme, să joc în seriale și uite că se întâmplă lucrul ăsta', a spus actorul, potrivit unica.ro.

Academia, opțiune de reprofilare

Vezi și: Antonia Scutaru, „fiica” Monicăi Bîrlădeanu, oferă informații inedite despre „Groapa”: „Se trag țepe cu care ești familiarizat” /EXCLUSIV

Cu toate că timpul a trecut, Daniel a reușit să-și facă un nume pe scena națională, chiar și internațională dacă luăm în considerare rolul său de Vlad Țepeș, din serialul celebru „Otomanii”, de la Netflix. La numai 30 de ani, actorul a devenit foarte celebru, făcându-i pe părinții săi mândrii. Cu toate acestea, el ia în considerare posibilitatea reprofilării.

„Sunt destul de mândri de mine, nu știu dacă tata se gândește că poate, într-o zi, o să mă duc la Academia de Poliție. Probabil încă se gândește la lucrul ăsta. Why not? Nu e ca și cum lucrurile nu se pot întâmpla. Chiar până acum câțiva ani îmi spunea: Hai, tată, dacă nu funcționează, uite, te poți duce la Academie'. Și eu bineînțeles că deja jucam și mă enervam și plecam de la masă. Dar nu, sunt foarte mândri, au înțeles că ăsta este drumul și ca actor și ca producător', a adăugat el, potrivit sursei citate.

A fost ajutat pentru admiterea de la UNATC

Una dintre motivațiile cele mai puternice, pe lângă pasiunea care îl mâna, a fost lipsa de dorință a acestuia de a intra la Academie sau Politehnică. El spune că presiunea a fost foarte mare și, deși nu vrea să dezvăluie numele celui care l-a pregătit, a avut parte de ajutor dacă vine vorba despre admiterea la UNATC.

„Da, pentru că dacă nu intram, luam dosarul și mă duceam ori la Politehnică, ori la Academie, așa că presiunea a fost foarte mare și am tras cât am putut de mult. M-am pregătit cu cineva, căruia îi mulțumesc. Important este că omul a fost foarte deschis, m-a îndrumat cât a putut de mult și iată-mă! Și îi mulțumesc în fiecare zi pentru chestia asta', a încheiat el, notează sursa menționată.

Vezi și: Daniel Nuță, detalii despre personajul pe care îl interpretează în serialul „Groapa”. Ce schimbări a făcut actorul: „Mi s-a rupt inima”/ EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 16 sep 2023, 17:34 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience