Teona Stavarachi va fi „iubita” lui Daniel Nuță, în „Groapa”. Ce spune actrița despre relația dintre ei: „Atât de intens, atât de real, atât de spontan și puternic” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Teona Stavarachi  are unul dintre rolurile principale, iar scenele intime cu celebrul Daniel Nuță sunt primele de acest fel. Cum vede actrița imaginea rolului său în serialul ce urmează să fie difuzat.

În curând va fi difuzat serialul „Groapa”, o adaptare românească a serialului turcesc „Çukur”, iar actorii sunt entuziasmați să vadă opinia publicului. Deși sunt mulți actori tineri care participă la filmări și care vor fi în roluri importante, „veterani” ai cinematografiei se asigură că aceștia au toate resursele pentru a pune în practică cât mai bine imaginile care vor apărea pe micile ecrane. Serialul va fi difuzat la Pro TV, iar fanii așteaptă nu nerăbdare produsul final.

Vezi și: Antonia Scutaru, „fiica” Monicăi Bîrlădeanu, oferă informații inedite despre „Groapa”: „Se trag țepe cu care ești familiarizat” /EXCLUSIV

În rolul principal se va afla reputatul Daniel Nuță, cunoscut pentru interpretarea sa a lui Vlad Țepeș în serialul "Otomanii", o producție cu tematică istorică ce s-a bucurat de un uriaș succes. Într-un alt personaj va fi și Monica Bîrlădeanu care va impersona rolul unei mame.

De această dată am reușit să obținem câteva informații despre rolul ei, dar și despre scenariul din spatele „Groapa”, de la Teona Stavrachi, o actriță la început de carieră.

Spectacola: Ai încercat să intri în pielea personajului luând exemplul actriței Dilan Çiçek Deniz, cea care a jucat în serialul original turcesc? Te-a inspirat în vreun anumit mod această actriță astfel încât să intri mai bine în pielea Almei?

„Trebuie să recunosc că nu am urmărit serialul original, am văzut fugitiv câteva secvențe și am fost curioasă să văd actrița care a jucat rolul pe care îl am eu de interpretat, dar nu am urmărit să mă inspir în vreun fel, ba chiar am fugit de capcana “imitației”.”, a mai spus actrița, pentru Spectacola.
 
Spectacola: Folosești o tehnică anume pentru a te transpune în pielea personajului tău? Care sunt principalele provocări în acest sens?

„Nu folosesc o tehnică anume, în facultate am primit “Arta actorului cu sine însuși” ca pe o biblie, iar apoi am continuat să adaug informații primite de la oamenii cu care lucram sau din teorie sau, pur și simplu, din propria experiența și ceea ce am observat că funcționează cel mai bine la mine. Cele mai mari provocări sunt cele în care trebuie să accesez emoții puternice, unde e foarte interesant pentru că pe cât de greu e, pe atât de mult îmi place.”, ne-a mai transmis actrița.

Cum face față presiunii primului rol principal


 
Spectacola: Cum te simți având în vedere că este primul tău rol principal? Dacă există o presiune în acest sens, din ce direcție simți că vine, din partea colegilor sau a publicului?

„Uneori uit că e vorba de un rol principal și încerc să mă bucur cât de mult pot că lucrez alături de toți oamenii cu care mă întâlnesc pe set. În același timp, cea mai mare presiune o pun tot eu, pentru că sunt la început de drum, e un proiect mare, e un rol puternic și eu vreau să-l onorez cu toate resursele pe care le dețin și pe care le acumulez pe parcurs.”, a spus artista.


 
Spectacola: Care ar fi tipologia persoanei care se va îndrăgosti de personajul pe care îl joci?

„Asta e cea mai grea întrebare dintre toate. Cred că vom afla după 16 Septembrie, sâmbătă, începând cu ora 20:00. ”, a punctat ea, pentru Spectacola.
 
Spectacola: Ai învățat o lecție despre viață prin prisma Almei?

„Am învățat multe prin prisma Almei. Am învățat că e bine ca atunci când simți lucruri să le dai afară, că instinctul nu ne minte de cele mai multe ori, că nu e nimic greșit în a acționa mânat de iubire, că orice s-ar întâmpla e nevoie să ne ținem tari și să nu ne pierdem pe noi, că suntem în continuă schimbare și evoluăm în fiecare zi și ar trebui să învățăm din greșeli și din experiențele prin care trecem.”, a dezvăluit Teona, despre rolul său.
 
Spectacola: Într-un interviu recent ai oferit o scurtă caracterizare personajului tău spunând că Alma este o jurnalistă curajoasă, o fire naivă, dar serioasă. Ce caută această tipologie de om într-o lume marcată de crimă, interese și „umbre”? Care e sursa motivației ei pentru a păși într-o asemenea lume?

„Iubirea. E adevărat, această tipologie nu are ce căuta în “Groapa”, simte și ea asta și îi este foarte greu să se adapteze, dar iubirea e singura care o ține pe loc și o face să lupte. După părerea mea, și în viață, iubirea este singura care ne poate face să ne pierdem pentru un timp și să acționăm în contradictoriu cu ceea ce suntem. Și cine știe, poate că vom afla împreună că există un loc și pentru Alma în această lume.”, ne-a transmis actrița, în exclusivitate.
 
Spectacola: Ai anumiți actori care te-au marcat, care te-au făcut să le urmezi exemplul?

„Am mulți actori de la care încerc să învăț, atât din afară, cât și din țară. Dacă e să dau un exemplu… cred că cel mai puternic sentiment pe care l-am trăit recent a fost acum câteva luni la spectacolul “Tatăl” de la Teatrul Bulandra. De la jumătatea spectacolului, nu m-am putut opri din plâns. Textul este absolut superb și pus în scenă și jucat extraordinar, iar prezența domnului Victor Rebengiuc m-a lăsat fără respirație. Plângeam și zâmbeam incontrolabil și îmi doream să pot trăi și eu așa pe scenă la 90 de ani. ”, a punctat artista.

Ce simte în legătură cu scenele dintre ea și Daniel Nuță


 
Spectacola: Sunt scenele intime sau amoroase cu actorul Daniel Nuță primele de această natură din cariera ta? Este Alma din serial pregătită pentru „scenele” amoroase din „viața” ei?

„Da, au fost primele de această natură din cariera mea și au fost o adevărată provocare care s-a desfășurat mult mai bine decât mă așteptam. Cred că și pentru Alma a fost o provocare pentru că nu a mai simțit pentru nimeni și din partea nimănui acest gen de afecțiune, atât de intens, atât de real, atât de spontan și puternic. Cred că a însemnat mult și pentru ea această experiență.”, a dezvăluit actrița.
 
Spectacola: Ești mulțumită de evoluția personajului tău? Ai fi dorit ca Alma să evolueze într-un alt fel decât cel care este pregătit deja?

„Mi-aș fi dorit, poate, ca în anumite momente să fie mai puternică sau mai răbdătoare și înțelegătoare, dar în același timp empatizez cu ea enorm și da, sunt foarte mulțumită de evoluția ei până acum, pentru toate momentele prin care trece, se descurcă foarte bine. Sunt chiar mândră de ea.”, ne-a spus Teona, în exclusivitate.
 
Spectacola: Faci parte dintr-o producție mixtă din perspectiva experienței. Colegii „veterani” ți-au oferit sfaturi și direcții pentru evoluția ta profesională? Dacă da, le poți împărtăși cu cei care doresc să pășească pe scenă?

„Am primit multe sfaturi și am auzit multe povești din care am învățat. Sfaturile au fost mai degrabă punctuale pe ceea ce facem noi acum, dar pentru evoluția mea în carieră mi s-a spus “Ai încredere în tine, o să fie bine”. Sunt momente în care nu am atât de multă încredere pe cât mi-aș dori și ei mi-au dat acest sfat pe bună dreptate, trăiesc tot ceea ce mi-am dorit și am muncit pentru asta singură. Deci, pentru cei care doresc să pășească pe scenă, munciți și aveți încredere în voi și în munca voastră. Și stați drepți, haha.”, a spus, râzând, vedeta. 


 
Spectacola: Ești cunoscută și apreciată pentru valorile familiste puternice pe care le-ai dobândit încă de mică. Se regăsesc aceste valori în personajul tău? Este un lucru știut că în lumea mafiei familia e un aspect deosebit de important. Având în vedere că Alma intră într-o asemenea familie, tu cum ai proceda dacă ai fi în locul ei? 

„Cred că e foarte importantă familia și pentru Alma, cu toate că nu a fost cea mai fericită cea în care a crescut, dar cred că își dorește o familie. Spun asta pentru că am observat cum iubește. Familia Vlahu este o familie, orice s-ar întâmpla, legătura dintre ei e atât de puternică, încât până și Alma și-ar dori să o aibă. E adevărat că nu știu ce aș face în locul ei, eu mă asemăn mult cu ea, dar mă adaptez mult mai ușor la condiții, probabil că viața lui Sasha ar fi mult mai simplă cu mine decât e cu Alma. ”, a încheiat Teona Stavarachi, pentru Spectacola, în exclusivitate.
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel