Daniel Nuță, detalii despre personajul pe care îl interpretează în serialul „Groapa”. Ce schimbări a făcut actorul: „Mi s-a rupt inima”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Daniel Nuță, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Nuță, Spectacola

Daniel Nuță a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce schimbări a făcut odată cu noul personaj pe care îl joacă în serialul „Groapa”. 

Echipa Spectacola a fost prezentă la lansarea noii grile de toamnă Pro TV. Acolo l-am întâlnit și pe actorul Daniel Nuță, care ne-a oferit detalii despre personajul pe care îl va interpreta în serialul „Groapa”, dar și ce schimbări a făcut odată cu rolul pe care îl va avea. 

Daniel Nuță, detalii despre personajul pe care îl interpretează în serialul „Groapa”

Daniel Nuță ne-a mărturisit că, odată cu noul personaj, a fost nevoit să renunțe la părul care l-a consacrat. Actorul recunoaște că i-a fost destul de greu, însă a primit această schimbare cu multă bucurie. Daniel Nuță ne-a oferit și câteva detalii cu privire la rolul pe care îl va avea în serialul „Clanul”. Dacă până acum a fost partea negativă, de data aceasta, actorul va interpreta băiatul bun. 

„Odată cu un nou personaj a trebuit să găsesc o tunsoare. Am dat joi cei 40 de centimetrii de păr. Mi s-a rupt puțin inima în ziua în care m-am tuns, dar am primit-o cu bucurie, pentru că am primit personajul acesta cu bucurie, pentru că îmi place foarte tare. Cred că este pentru prima dată când joc rolul unui băiat bun. A fost Vlad Țepeș, au fost și alte producții în România, unde la fel, eram băiatul rău. Acum, cel puțin la începutul serialului, în primele episoade, sunt băiatul bun. Cum și unde se ajunge mai departe, vă las pe voi să vedeți. 

E un mixt feelings. Acasă sunt și băiatul bun, sunt și băiatul rău, mă mai cert și cu iubita mea, mai sunt și copil. În raport cu oamenii din jurul meu sunt destul de liniștit, sunt o persoană calmă. Las lucrurile să se întâmple la cadru, acolo contează cel mai mult. Avem de toate, până la urmă, important este ce cultivi tu cu tine și cred că asta este cel mai important. Dacă ei au văzut că eu pot să fiu băiat bun, mă bucur. ”, ne-a mărturisit actorul. 

Daniel Nuță recunoaște că oamenii din jurul său au avut un adevărat șoc când l-au văzut cu noul look. 

„Au fost cam șapte ani în care am stat cu părul lung. Oamenii din jurul meu mi-au spus că sunt mai cald și mai uman. Scopul pentru care m-am tuns spre personajul pe care îl joc a fost cumva atins, pentru că asta mi-au spus-o oamenii și nu le-am cerut eu să o spună. După ce m-am tuns, mă recunosc oamenii, dar sunt unii care rămân surprinși că Vlad Țepeș s-a tuns și atunci le spun că urmează ceva foarte tare. Lucrurile încă sunt așa cum erau și înainte. O să vedem după ce se va da serialul și ă să se dea în vileag tot ce se întâmplă acolo, dacă mai vine cineva să mai facă poze cu mine sau nu. ”, a mai spus actorul. 

Daniel Nuță: „Este un efort fizic foarte mare din toate punctele de vedere”

Acum sunt mai relaxat, dar la nivel interior și la nivel emoțional, aici e mult mai decât ce am avut de făcut în serialul cu otomanii. Ce trăiește personajul aceasta, sincer, îl compătimesc. Eu, Daniel Nuță, îl compătimesc pe Sasha, pentru că le încasează din toate părțile și încearcă din răsputeri să rezolve lucrurile, să fie băiatul bun și să așeze lucrurile exact cum crede el că ar trebui să fie o viață normală, de oameni normali. Își iubește familia, își iubește soția, dar toată lumea vine și îi dă peste cap cu orice. Când crede că a rezolvat ceva, imediat se răstoarnă totul, deci îl compătimesc. În continuare cred în oameni, cred în bunătate și în generozitate, dar să vedem până unde. Deocamdată, nici eu nu am citit mai mult și nu știu unde ajunge povestea, dar sunt super curios. 

Se muncește foarte mult. Chiar și aici la „Groapa”, pentru anumite secvențe de acțiune, am stat foarte mult cu cascadorii în sală să lucrăm, pentru că trebuie să fie totul cât se poate de calculat și de organizat. Într-adevăr, este un efort fizic foarte mare din toate punctele de vedere. Nu știu ce alt rol mi-ar plăcea să joc. Din păcate nu sunt englez să îl joc pe James Bond, în rest, nu mai pot să joc nici Aquaman, pentru că nu mai am păr, dar sunt deschis la orice propunere și mi-ar plăcea să fac și comedie. 

Cum se menține Daniel Nuță în formă

În momentul de față, încerc să elimin zahărul și glutenul din alimentație. Am fost șapte ani vegetarian, am revenit la carne, odată cu proiectul din Turcia, pentru că nu se poate să mergi în Turcia și să nu mănânci carne. Dimineața încerc să nu consum zahăr, gluten, mâncarea la filmări este foarte bună  și am meniul meu mai sănătos, iar seara încerc să mănânc salate.Când am timp, mai merg o dată, de două ori pe săptămână la sală, mai alerg în parcul Herăstrău. În rest, nu am timp nici să respir, dar este foarte bine, mă bucur de această perioadă. În momentul în care eu am luat decizia să nu mai mănânc carne, să fiu vegetarian, a fost dintr-o dată. După vreo șase, sapte ani, am început să am niște probleme la stomac, pentru că nu am vorbit cu un nutriționist. Am avut niște probleme la stomac, mi s-a spus că am lipsă de vitamina B12 și gastrologul mi-a recomandat să mănânc carne și s-a potrivit foarte bine cu plecarea mea în Turcia, așa că am făcut această schimbare. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel