Marinela Chelaru trăiește de pe o zi pe alta cu o pensie de 1.400 de lei. Actrița abia mai face față problemelor: "Sunt amărâtă”

Data publicării:
Marinela Chelaru, sursa facebook
Descriere foto: Marinela Chelaru, sursa facebook

Marinela Chelaru primește o pensie extrem de mică de la stat, după o viață de muncă. Actrița recunoaște că se descurcă foarte greu. 

Marinela Chelaru este una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie din România. Actrița era nelipsită de la emisiunile TV și reușea să aducă zâmbetul pe buzele oricui. În ultimii ani, din cauza problemelor de sănătate, ea a fost nevoită să se pensioneze. Acum, la 62 de ani, actrița este la limita supraviețuirii cu pensia pe care o primește de la stat și spune că abia se ajunge cu banii.

Marinela Chelaru trăiește de pe o zi pe alta cu o pensie de 1.400 de lei

Marea actriță recunoaște că se descurcă foarte greu cu banii și este dezamăgită de faptul că primește doar 1.4000 de lei bani de la stat, după 40 ani de muncă. 

''Stau foarte bine, am 10.000 de euro pensia, ce-ai?! Nu, mămică, sunt amărâtă, dar sper să se rezolve și asta. Nu mă așteptam după 40 de ani și eu nici nu am știut, pentru că meseria mea nu este de avocat sau de contabil, că să știu de toate lucrurile astea.

Nu mi-a spus nimeni și, uite, după 40 de ani de muncă m-am trezit cu o pensie de parcă nu aș fi muncit deloc. Noroc că sunt femeie, fac mâncare, ce crezi că eu îmi permit să merg la restaurant?

Nu, dar mă întind cât îmi este plapuma. 1.400 am pensia ca să știe toată lumea, dar nu mă vait. Trecem noi și peste asta, stai liniștită! Eu nu am copii, dar dacă aveam copii?! Ce făceam?! Mă duceam la biserică și cerșesc că nu am ce să fac.'', a declarat Marinela Chelaru, în exclusivitate, la Antena Stars.

Marinela Chelaru a suferit o intervenție chirurgicală

În urmă cu câțiva ani, Marinela Chelaru a suferit un infact și a fost supusă unei operații pe cord. Chiar dacă pericolul a trecut, starea ei de sănătate nu este foarte bună. La acea vreme, imediat după operație, actrița se arăta îngrijorată cu privire la recuperarea post operatorie. Acum, actrița susține că medicii i-au pus la inimă o venă de la mână. 

''M-au influențat mult schimbările bruște de temperatură, a fost cald, apoi a venit frigul. Mi-e medicii mi-au înlocuit una dintre arterele inimii. Mi-a luat de la o mână o venă și mi-a înlocuit-o la inimă.

Doctorița mea este plecată și ea în concediu acum și abia o aștept să vină, să știu că sunt în siguranță. Am citit la spital, îmi aducea soțul meu în reviste, ziare și am citit de Schwartzi că a fost operat în aceeași perioadă. Nu am nicio legătură cu el, aș fi vrut eu o să am, de ce să mint.'', a declarat Marinela Chelaru, în exclusivitate, la Antena Stars.

Marinela Chelaru are mari probleme de sănătate

Marinela Chelaru a dezvăluit și cu ce probleme de sănătate se confruntă. Cel mai mare regret al actriței este că a fost nevoită să părăsească scena teatrului.

„Când mă uit la televizor și văd serialul cu băieții de la trupa  în care am jucat și eu, îmi revin niște amintiri superbe. Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă, nu știu dacă mă mai ține inima. În primul rând sănătatea este primordială. Îți trebuie energie pentru că te consumă foarte mult. Trebuie să fii fizic sănătos pentru scenă. Îmi e frică să mă bag într-o chestie de asta.

Sau dacă mi-ar da un rol, un regizor sau un producător, să fie unul mai mititel, atunci aș accepta. Nu trebuie să depun foarte mult efort. Îmi este dor de televiziune, de teatru și de film. Am avut niște perioade foarte superbe în tinerețe. Nu mă uit cu mânie înapoi, ci cu drag. Nu mai pot să mă urc pe cal să cuceresc Troia, am o vârstă.

Nu am voie să ies pe caldură și pe frig, când este ger afară. Am stat cuminte în casă în toată această perioadă. Nici bine așa nu prea m-am mai simțit, mi-am luat medicamentele mele și cam atât. Am vrut să ies până la piață, dar nu am mai fost. Nu am mai fost nici pe la spital în ultima perioadă, vorbesc cu doctorița mea la telefon și cam atât. Este un înger de femeie.  Ținem legatură pentru orice eventualitate, dar nu am avut probleme, Doamne ajută. Ultima dată mi-a schimbat medicamentele de tensiune și mă simt mult mai bine.„, a spus Marinela Chelaru pentru impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel