Jorge a aflat în direct că soția sa a vrut să divorțeze: „Mă hotărâsem, eu nu mai pot așa.” Artistul a rămas șocat

Ramona Prodea, Jorge, captură video Youtube
Descriere foto: Ramona Prodea, Jorge, captură video Youtube

Jorge și Ramona Prodea au făcut mai multe mărturisiri din căsnicia lor. 

Jorge și Ramona Prodea nu au avut parte de cea mai ușoară căsnicie. Cei doi s-au întâlnit într-un moment destul de dificil, când artistul trecea printr-un impact destul de mare, după fosta căsnicie din care are și un copil. Bărbatul s-a regăsit destul de greu pe sine, ceea ce i-a afectat și actuala relație. În acest sens, Raluca Prodea, actuala sa soție, i-a mărturisit acestuia în direct faptul că era pe punctul de a divorța de el. 

„Primul an pentru mine a fost cel mai dificil, până ne-am calibrat. La un moment dat, sincer, acum pot să zic, știi că ți-am zis… cumva în capul meu gata, mă hotărâsem, eu nu mai pot așa, vreau să divorțăm.

Dar eu nu i-am zis lui, dar mă hotărâsem eu în capul meu. În primul an, da. Eram în vacanță și am zis să nu stricăm…„”, a declarat soția lui Jorge în emisiunea lui Măruță.

Te poate interesa și: Cum au depășit Jorge și soția sa infidelitatea în cuplu: ”Ramona nu e genul care să reproșeze”

Jorge, mirat de declarațiile făcute de soția sa

Se pare că după ani de zile, Jorge nu avea idee de planurile ascunse ale Ramonei. Acesta s-a arătat a fi cu adevărat șocat de decizia pe care blondina voia să o ia în acel moment greu pentru ei. 

„Dar tu mie nu mi-ai spus asta! Stai așa, stai puțin! În primul an după ce ne-am căsătorit tu te gândeai să divorțăm?”, a reacționat  artistul șocat.

„Ți-am zis. Atunci aveam noi niște discuții. Următorul an, nu anul ăla. Da, eram în vacanță și în momentul în care eu m-am hotărât, cumva m-am simțit și eu ușurată. Am zis că asta e, înseamnă că nu a fost să fie, dar nu stric acum vacanța copiilor, hai să mergem în vacanță și când mă întorc o să avem o discuție.

Dar a fost ceva magic în vacanța respectivă, că ne-am reconectat și au dispărut toate îndoielile și toate frământările mele, cel puțin. Eu de atunci nu m-am mai gândit niciodată la asta.”, a clarificat soția solistului. 

Te-ar putea interesa și: Jorge s-a întors în România, în scaun cu rotile, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Mă simt fericit, un pic obosit.” Artistul s-a accidentat grav

Cum a început relația celor doi

După cum a amintit Ramona, relația celor doi îndrăgostiți nu a fost deloc simplă la început. Diferența socială, dar și diferența uriașă de vârstă le-a pus piedici uneori. 

”Relația a fost încercată la început deoarece a debutat greu, pentru că eu eram în divorț; eu și Ramona am devenit un cuplu la multe luni după ce eu am divorțat. Prietenia noastră și parteneriatul nostru de business au fost mult mai importante la început, pentru ca apoi să se transforme într-o frumoasă relație de cuplu cu multe despărțiri și împăcări care veneau de la diferența de vârstă, de mentalitate, de la faptul că scăpasem dintr-o căsnicie și nu îmi doream relație stabilă. Însă, încetul cu încetul, am văzut răbdarea Ramonei, iar răbdarea ei cu mine este Premiul Nobel, fiindcă ea de la an la an a fost alături de mine, indiferent ce s-a întâmplat, iar experiențele trăite de noi doi nu mai vreau să le trăiesc cu altcineva, pentru că relația noastră a evoluat extraordinar. Nașterea lui David ne-a unit și mai tare, și felul în care fetele s-au dezvoltat ne-a întărit relația și familia.”, a declarat Jorge potrivit viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 17 feb 2023, 16:07 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play