Cum a reușit Ozana Barabancea să slăbească peste 40 de kilograme: „Am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată”

Data actualizării: | Data publicării:
Ozana Barabancea, foto Instagram
Descriere foto: Ozana Barabancea, foto Instagram

Ozana Barabancea s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus. Cum arată acum în costum de baie?

Ozana Barabancea se află acum într-o formă de zile mari și mulți oameni au rămas uimiți când au văzut transformarea prin care a trecut vedeta. Aceasta a apelat la operația de micșorare a stomacului și a reușit să slăbească peste 40 de kilograme. 


Înainte de acea operație, care a fost realizată cu succes în anul 2017, Ozana Barabancea cântărea 114 kilograme. 


„Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzația de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat”, a declarat Ozana Barabancea în cadrul unei emisiuni tv.

Chiar dacă operația de micșorare a stomacului a ajutat-o enorm, Ozana Barabancea susține că fără sport nu ar fi ajuns la greutatea pe care o are în prezent. 


Vedeta recunoaște că mâncarea a fost cea care a adus-o la 114 kilograme și de multe ori se supăra pe cei care îi spuneau că mănâncă prea mult, deoarece ea nu realiza cât de mult rău își făcea singură.

„Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm”, a explicat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel