Soțul Ilenei Stana Ionescu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Cum se simte acum actorul, în vârstă de 96 de ani: "Am stat internat o săptămână"

Data publicării:
Sursa foto: Andrei Ionescu, captură YouTube/ Prima TV
Descriere foto: Sursa foto: Andrei Ionescu, captură YouTube/ Prima TV

Soțul Ilenei Stana Ionescu a ajuns de urgență la spital. Actorul a dezvăluit care este starea sa de sănătate. 

Andrei Ionescu, în vârstă de 96 de ani a fost internat în spital, de urgență, din cauza unor probleme de sănătate. Actorul a făcut primele declarații, după ce a fost externat din spital. 

Soțul Ilenei Stana Ionescu a ajuns de urgență pe mâna medicilor

Andrei Ionescu, soțul actriței Ileana Stana Ionescu, a ajuns la spital, în urmă cu o săptămână, după ce a acuzat dureri insuportabile la un picior.

”Am trecut cu vederea Ziua Îndrăgostiților din cauză că am fost la spital atunci! Am stat internat timp de o săptămână pentru că m-a durut foarte tare un picior, mi s-a umflat rău de tot, dar după medicamentele pe care mi le-au dat doctorii zilele acelea totul a fost mult mai bine. Am luat pastilele ce mi le-a recomandat și acum iată că mi-a mai trecut. Doamna, soția mea, este și ea bine, este lângă mine, pe lângă casă. Suntem bine amândoi, mulțumim lui Dumnezeu!Nu trebuie să mă mai duc la niciun control pentru că nu mai este nevoie, acum mă simt mult mai bine. Nu am nevoie nici de indicațiile medicilor de acolo pentru că țin legătura cu fiul meu din America care este medic și îmi spune ce și cum trebuie să fac, a declarat actorul pentru Click!

Povestea de dragoste dintre Ileana Stana-Ionescu și Andrei Ionescu

Povestea de dragoste dintre Ileana Stana-Ionescu și Andrei Ionescu a început în urmă cu 66 de ani, însă nu au ajuns în fața altarului.  Cei doi au împreună un fiu, Andrei Manuel, care este stabilit în America și cu care se înțeleg foarte bine.

. „Noi ne-am înțeles bine și pentru că suntem diferiți, în unele privințe. Între noi este o diferență de 9 ani ca vârstă. Cât privește personalitatea, eu vă pot spune că sunt foarte calm și nu pun problemele la suflet, le iau în râs.Ileana este mai vulcanică, vorbește foarte repede. La sfârșit, după ce tot povestește, o întreb ce a vrut să spună. Între noi nu au fost accese de gelozie, când aveam alt partener de scenă.Noi am avut mereu pat comun, dormitor comun, acesta este secretul. Dacă nu dormi împreună, te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare', a mărturisit soțul actriței Ileana Stana-Ionescu pentru Ego.ro

Andrei și Ileana Stana-Ionescu și-au revăzut fiul după trei ani

‘A fost fiul nostru în țară, a stat zece zile, pe 2 decembrie s-a întors în America.Ce să vă zic, câtă bucurie pe noi! Ileana mea a fost topită de fericire, iar eu am fost zob! A venit singur, fără soție și fără copii, nu ne văzusem de trei ani, din cauza pandemiei.M-a emoționat foarte mult că seara îmi citea dintr-o carte pe care o cumpărasem uitând că nu mai văd, că am mari probleme cu vederea. Mi-a promis că vine din America să îmi citească și uite că s-a ținut de cuvânt.Nu mă gândesc niciodată că îl văd pentru ultima oară, deși am o vârstă. Trăiesc și ca să-l îmbrățișez din nou!’, a declarat cu emoție în glas Andrei Ionescu pentru Impact.ro.

Citește și: Delia intervine în scandalul în care este implicată sora sa, Oana, după ce s-a sărutat cu alt bărbat

Motivul pentru care Catinca Roman nu își vizitează mama la azil: „Lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel