Otilia Bilionera, dietă. Cum se menține în formă, la 31 de ani: „Am doar apă plată în frigider. Dacă nu vezi, nu ți se face poftă” / VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Otilia Bilionera este invitata Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Otilia Bilionera a fost recent invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, acolo unde a făcut extrem de multe mărturisiri din viața personală. Artista ne-a dezvăluit și cum reușește să se mențină într-o formă impecabilă la vârsta de 31 de ani, deși se declară a fi o adevărată gurmandă. Așadar, dacă în perioada în care merge la iubitul ei în Turcia, aceasta se răsfață cu fel de fel de preparate, atunci când vine în România, cântăreața spune că încearcă să creeze, din nou, un echilibru. De asemenea, nici sportul nu este lipsit din viața Otiliei, care ne-a recunoscut faptul că silueta se menține ceva mai greu decât în urmă cu câțiva ani, când kilogramele erau mai ușor de îndepărtat.

„Când sunt în Turcia nu prea mă gândesc la partea asta, încerc să profit, eu sunt o gurmandă, pofticioasă. Mănânc foarte repede, nici nu apuci să vezi mâncarea în farfuria mea. Nu se vede pentru că mai fac și sport, cred că eu că am arderile bune, iar când vin în țară încerc să echilibrez. Acum în apartamentul meu nu găsești mâncare, am doar apă plată în frigider. Este greu, dar dacă nu vezi, nu ți se face poftă. 

De obicei îmi comand mâncare, un pește, sushi, adică nu mă înfometez, dar încerc să mănânc mai sănătos.” a declarat Otilia, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor la Spectacola și DC News.

Te-ar putea interesa și: Unde va avea loc nunta dintre Otilia Bilionera și iubitul turc: „Mie îmi place mult”. Ce i-a reproșat mama sa / VIDEO

Cum arată meniul ideal pentru Otilia Bilionera

Cât despre meniul ideal, Otilia spune că acesta trebuie să conțină toate felurile de mâncare de bază, începând de la un aperitiv generos și încheind cu un desert delicios, pe bază de fructe.

„Meniul perfect pentru mine arată cu multe aperitive, îmi place să gust din toate, la fel principal pește, fructe de mare și, desigur, un desert, ceva mai cremos, care să nu fie foarte gras și să aibă fructe. Mi s-a făcut foame acum.”, a continuat ea.

Pe aceeași temă: Cum și-a cunoscut Otilia Bilionera viitorul soț: „Era îmbrăcat în alb, cu doi bodyguarzi și cu un buchet de trandafiri” / VIDEO

„Eu la țara mea nu renunț”

De aproximativ un an de zile, Otilia formează o relație alături de un turc, care a și cerut-o în căsătorie în urmă cu câteva zile. În acest sens, chiar dacă este pe punctul de a-și întemeia o familie, vedeta spune că nu se gândește să locuiască definitiv în Turcia, întrucât o leagă prea multe lucruri de țara natală. Așadar, aceasta își propune și pe viitor să facă naveta între cele două țări, exact așa cum se întâmplă și în prezent.

„Pentru mine este ok că el este turc, pentru că eu am mulți fani acolo și îmi desfășor proiecte acolo. Eu la țara mea nu renunț, să mă mut definitv, asta e clar, pentru că aici am toată familia, eu sunt foarte atașată de familie, dar le combin. Merg acolo o lună jumătate, vin aici la fel, vreau să-i fac și lui acte și să fim împreună și aici.”, ne-a mai spus artista.

VEZI și: Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie. Detalii inedite la Oracolul Vedetelor / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel