Unde va avea loc nunta dintre Otilia Bilionera și iubitul turc: „Mie îmi place mult”. Ce i-a reproșat mama sa / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Otilia, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Otilia, la Oracolul Vedetelor

Otilia Bilionera ne-a dezvăluit unde a avut loc cererea în căsătorie, dar și ce planuri au cei doi îndrăgostiți, când vine vorba de nuntă.

Otilia Bilionera a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, acolo unde a dezvăluit mai multe lucruri neștiute din viața personală. În urmă cu doar câteva zile, îndrăgita vedetă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei turc, astfel încât aceasta ne-a oferit cele mai proaspete informații cu privire la acest eveniment special, chiar în platoul Spectacola.

„S-a întâmplat în Turcia, în cadrul familie, exact în ziua în care am împlinit un an de relație, pe 13 iunie, e o zi semnificativă pentru mine, tot atunci sunt și eu născută. Nu a fost ceva neașteptat. Eu știam clar intențiile lui încă de la început, nu știam când va fi ziua, dar știam că va veni. Inelul a fost proiectat cum mi-am dorit eu,a m zis că inelul de logodnă trebuie să fie așa cum îmi place mie și se pare că mi-a ascultat dorințele, mi-a îndeplinit dorința.” a declarat Otilia, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Citește și: Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie. Detalii inedite la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Ce poveste ascunde inelul de logodnă

Însuși inelul de logodnă are o poveste în spate, ne dezvăluie Otilia, care ne mai spune că ea a avut o contribuție destul de mare în alegerea acestei bijuterii deosebite.

„Eu am fost fan Suleyman Magnificul și sultana, care era ucraineancă, a primit cadou un inel de la sultan la fel, numai că piatra ei era de smarald, iar mie mi-a plăcut mult safirul, e o piatră care te ajută să-ți găsești drumul în viața și am zis că vreau același model, dar piatra să fie diferită.”, a mai spus ea.

Când și unde va avea loc nunta

Tot în exclusivitate, Otilia ne-a dezvăluit și primele informații despre nuntă. Vedeta se gândește să facă petrecea în țara iubitului său, fiind fascinată de tradițiile zonei. Cu toate acestea, artista ne-a dezvăluit și reproșurile pe care le-a primit de la mama sa, care își dorea să o vadă mireasă în România.

„Despre nuntă va trebui să decidem și cu părinții. Probabil vom vorbi acum, în septembrie, când merg acolo cu familia în Turcia. Eu acolo vreau, mie îmi place mult tradiția lor. Mama o să mă urască, ea a mers la atâtea nunți cu tata, iar acum eu mă mărit în Turcia și atunci probabil voi face și o masă la Suceava, să-i mulțumesc și pe ei.”, a mai spus ea.

Tradiția turcească care a fascinat-o pe Otilia

„La ei, la începutul evenimentului, familia, prietenii, toți invitații, vin și-i pun femeii ceva și bărbatului altceva, la femeie se pune aur, diamante, iar bărbatului i se pun bani. Îmi place asta pentru că nu sunt la comun. Cumnata logodnicului meu mi-a spus că atunci când s-a măritat și-a pus în bancă tot aurul pe care l-a primit, este el ei, în cazul în care se va întâmpla ceva. Până și ideea asta  de a fi îmbrăcată în aur mi se pare interesantă, mereu mi-au plăcut lucrurile mai ieșite din comun.”, ne-a mai declarat Otilia Bilionera, în cadrul emisiunii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel