Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie. Detalii inedite la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Otilia Bilionera este invitata Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Otilia Bilionera a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, acolo unde ne-a dezvăluit informații inedite cu privire la planurile de viitor pe care artista împreună cu iubitul ei turc și le au. Recent, cântăreața a fost cerută în căsătorie, iar totul a avut loc în Turcia, într-o zi cu o însemnătate aparte pentru frumoasa solistă, care ne-a oferit toate aceste informații în cadrul emisiunii. 

„S-a întâmplat în Turcia, în cadrul familie, exact în ziua în care am împlinit un an de relație, pe 13 iunie, e o zi semnificativă pentru mine, tot atunci sunt și eu născută. Nu a fost ceva neașteptat. Eu știam clar intențiile lui încă de la început, nu știam când va fi ziua, dar știam că va veni. Inelul a fost proiectat cum mi-am dorit eu, am zis că inelul de logodnă trebuie să fie așa cum îmi place mie și se pare că mi-a ascultat dorințele, mi-a îndeplinit dorința.” a declarat Otilia, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.


Detaliile din viața personală nu se termină aici, iar Otilia ne-a dezvăluit și unde va avea loc nunta, pe care cei doi îndrăgostiți urmează să o planifice în luna septembrie, atunci când vedeta va merge alături de familia sa în Turcia. Mai mult, Otilia ne-a dezvăluit și ce părere are mama sa despre această relația, dar și reacția pe care a avut-o în momentul în care a auzit că fiica sa este într-o relație cu un străin.

Spre final, artista ne-a răspuns și la 20 de întrebări, prin care fanii o vor cunoaște mai bine și vor afla multe alte detalii inedite din perioada copilăriei. Cu toate aceste informații de interes, dar și cu multe altele, vă așteptăm vineri, 25 august, la Oracolul Vedetelor. 

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 25 august, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                       

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                      

Site: https://www.spectacola.ro/                       

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola         

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel