Cum și-a cunoscut Otilia Bilionera viitorul soț: „Era îmbrăcat în alb, cu doi bodyguarzi și cu un buchet de trandafiri” / VIDEO

Data publicării:
Otilia, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Otilia, la Oracolul Vedetelor

Otilia Bilionera ne-a dezvăluit cum s-a legat povestea de dragoste dintre ea și logodnicul ei turc.

Otilia Bilionera este în culmea fericirii, după ce recent frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul turc. Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, cântăreața ne-a dezvăluit și cum s-a legat frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi îndrăgostiți, care s-au plăcut de la prima vedere.

„Anul trecut a avut un mic tuneru în Turcia, am cântat în mai multe orășele și unul dintre concerte a fost exact la plaja lui, unde ținea anumite concerte în weekend. Cumva, el m-a plătit să vin să țin un concert acolo. Din prima clipă din care l-am văzut, noi stăteam seara la o terasă, și a venit un tânăr frumos, îmbrăcat în alb, cu doi bodyguarzi și cu un buchet de trandafiri să-mi ureze bun-venit și eu când l-am văzut parcă m-a lovit ceva. A fost atracție din prima, mi-am spus că el va fi tatăl copiilor. El a făcut primul pas, am simțit același lucru amândoi deodată. Există dragoste la prima vedere.”, a declarat Otilia, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor la Spectacola și DC News.

Otilia nu-și dorește să renunțe la România

Faptul că viitorul ei soț este turc, i-a făcut pe foarte mulți fani să se întrebe de țara în care va locui de-acum încolo artista. În acest sens, Otilia ne-a dezvăluit faptul că nu are de gând să renunțe la meleagurile natale, astfel încât va face naveta.

„Pentru mine este ok că el este turc, pentru că eu am mulți fani acolo și îmi desfășor proiecte acolo. Eu la țara mea nu renunț, să mă mut definitv, asta e clar, pentru că aici am toată familia, eu sunt foarte atașată de familie, dar le combin. Merg acolo o lună jumătate, vin aici la fel, vreau să-i fac și lui acte și să fim împreună și aici.”, ne-a mai spus artista.

Părinții celor doi s-au cunoscut deja

Și, pentru că relația este una foarte serioasă, cele două familii s-au cunoscut deja de anul trecut. Artista și-a luat familia și a dus-o în Turcia, acolo unde aceștia aveau să-i cunoască viitorii socri ai fiicei lor.

„S-a întâlnit cu părinții mei, i-am dus pe ei în Turcia, s-au cunoscut și cu familia lui, nu prea se înțeleg, pentru că nu vorbesc aceeași limbă. Părinții mei nu au fost genul de părinți care să-mi impună ceva și m-au sprijinit în tot ce am vrut să fac, au avut încredere și dacă am făcut o greșeală, m-au lăsat, pentru că este greșeala mea.”, a mai declarat artista, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Cum a arătat cererea în căsătorie

„S-a întâmplat în Turcia, în cadrul familie, exact în ziua n care am împlinit un an de relație, pe 13 iunie, e o zi semnificativă pentru mine, tot atunci sunt și eu născută. Nu a fost ceva neașteptat. Eu știam clar intențiile lui încă de la început, nu știam când va fi ziua, dar știam că va veni. Inelul a fost proiectat cum mi-am dorit eu,a m zis că inelul de logodnă trebuie să fie așa cum îmi place mie și se pare că mi-a ascultat dorințele, mi-a îndeplinit dorința.” a declarat Otilia, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel