Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Bogdan Ioan EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Bogdan Ioan a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Bogdan Ioan, cunoscut publicului odată cu participarea la concursul de talente Vocea României și câștigătorul ediției din 2018, a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

VEZI ȘI: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristi Minculescu EXCLUSIV

Artistul a cucerit publicul instant cu vocea sa incredibilă, iar prima sa apariție în concurs, cover-ul piesei „Earth Song” de la Michael Jackson, a cumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Prestația sa a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts, iar tânărul i-a impresionat pe cei patru jurați, Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă cu momentul său.

Artistul a lansat de atunci o serie de piese precum „Friday Mood”, „If I” sau „Tu”, iar acum vine cu un nou single, „Trezește-mă”, cu care este hotărât să cucerească inimile ascultătorilor.


SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?
Bogdan Ioan: Am avut o perioadă până la vârsta de 10-12 ani când îmi doream să ajung fotbalist, deși jucam fotbal doar pe maidan, după care, pe la 16 ani când am descoperit că îmi place foarte mult să cant, îmi doream să ajung un artist recunoscut la nivel internațional. 


SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?
Bogdan Ioan: Obișnuiam să arunc mâncarea din farfurie pe care nu o mai puteam mânca după canapea și după frigider, să mă lase părinții să ies la joaca.


SPECTACOLA:  Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?
Bogdan Ioan: M-am gândit de multe ori la această situație și sincer, dacă aș schimba ceva, ar însemna să am regrete, și nu regret nimic din ceea ce am făcut până acum. Dacă aș fi schimbat ceva, cu siguranță lucrurile luau poate o alta întorsătură. Tot ceea ce mi s-a întâmplat în viață, chiar și rău, a făcut parte din evoluția mea.

VEZI ȘI: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Maria Dragomiroiu EXCLUSIV


SPECTACOLA:  Care este cea mai mare frică a ta?
Bogdan Ioan: Cel mai mult mi-e frică să zbor. Nu îmi place ideea de a fi desprins de la sol. Zbor pentru că trebuie, dar niciodată nu mă simt confortabil.


SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?
Bogdan Ioan: Circle of life - Lion King, pentru că chiar cred că viața mea și-a urmat cursul, trecând prin toate situațiile posibile.


SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?
Bogdan Ioan: Cel mai haios moment a fost când m-a uitat tatăl meu într-o parcare de pe autostrada. Eram cu un prieten, am fost la toaletă, tata rămăsese în mașină, ațipise un pic. Colegul meu fuma afară, iar mașina era parcată între 2 tiruri, iar noi credeam că mașina este tot acolo. Când ne-am apropiat, mașina nu mai era. Îl sun pe tata și îl întreb: „Ce faci? Unde ești?" iar el îmi răspunde „Bine, dau cu spatele pe banda de urgență...” El se trezise între timp, credea că dormim în spate și a pornit la drum.

VEZI ȘI: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Jorge / EXCLUSIV

SPECTACOLA:  Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?
Bogdan Ioan: Am văzut pe TikTok un cofetar care făcea torturi și prăjituri care imitau perfect anumite obiecte din realitate, la cel mai mic detaliu. Avea abilități  de cofetar, dar și  de sculptor, artist plastic, de absolut orice. Mi s-a părut fascinant.


SPECTACOLA:  Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?
Bogdan Ioan: Pot imita voci din desene animate, totul plecând de la o simplă prosteală. Momentan este un talent inutil, dar nu se știe ce îmi rezervă viitorul.


SPECTACOLA:  Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?
Bogdan Ioan: Mi-aș lua un device cu o baterie care se poate încărca la soare, să am acces mereu la muzica. O macetă și ceva de îmbrăcat pentru zile mai friguroase.


SPECTACOLA:  Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.
Bogdan Ioan: O porție de cartofi prăjiți și mici cu o salată cu roșii, ceapă și castraveți; iar la desert, o porție de papanași. Nu cred că voi putea renunța vreodată la carne.


SPECTACOLA:  Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?
Bogdan Ioan: Eu am terminat Facultatea de Arhitectura din Iași, am și profesat 6 luni înainte de a participa la Vocea României, deci probabil continuam ca arhitect.


SPECTACOLA:  Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 
Bogdan Ioan: Antonia.


SPECTACOLA:  Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.
Bogdan Ioan: Ray, despre viața lui Ray Charles.


SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?
Bogdan Ioan: Dulcele cred că este cel mai mare viciu, cu care mă lupt constant. În rest, nu fumez, nu beau cafea, alcool mai rar, doar cu anumite ocazii.


SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?
Bogdan Ioan: Mă consum și mă enervez foarte tare când nu se întâmplă lucrurile așa cum le-am plănuit din diferite motive.


SPECTACOLA:  Dar calitate?
Bogdan Ioan: Calmitatea, răbdarea, deși, sincer să fiu, în ultima perioadă am fost destul de agitat.


SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?
Bogdan Ioan: Aș vrea să se vorbească frumos despre mine, să își amintească toți de omul Bogdan Ioan, nu neapărat artistul.


SPECTACOLA:  Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României?
Bogdan Ioan: Aș propune o reformă în sport și sănătate. Acesta este primul gând care mi-a trecut prin minte.


SPECTACOLA:  Cine este persoana din viața ta care te-a motivat cel mai mult?
Bogdan Ioan: Părinții au fost mereu lângă mine, clar. Au fost cei care m-au susținut de mic, au făcut sacrificii pentru mine și mi-au impregnat în minte ideea de a fi cel mai bun în orice aș face și de a nu renunța, indiferent de greutăți. Le mulțumesc pe această cale.

SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?
Bogdan Ioan: Vreau să cred că nu am regrete. Iau totul așa cum a decurs până acum și sunt convins că totul a fost cu un scop anume.

 

Vezi aici ce alte celebrități au completat în Oracolul Vedetelor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Oracolul vedetelor


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel