Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristi Minculescu EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Cristi Minculescu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

SPECTACOLA:  Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?
 
Cristi Minculescu: Să joc fotbal, bănuiesc. Am avut o copilărie atât de frumoasă și fericită, încât chiar pot spune că trăiam momentul și mă bucuram de fiecare zi. Asta cu planurile de viitor a venit mai târziu sau poate chiar niciodată. Nu am fost genul de persoană care să urmeze un tipar. Mi-am urmat instinctele, am făcut ce am simțit și a fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua.


 
SPECTACOLA:   Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?
 
Cristi Minculescu: Nu țin minte ceva în particular. Am fost destul de cuminte. Mai târziu le-am dat bătăi de cap părinților mei, atunci când i-am anunțat că renunț la facultate pentru muzică. În rest, cele clasice, de genul spart de geamuri cu mingea.

 
SPECTACOLA:  Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?
 
Cristi Minculescu: Nu m-aș mai sacrifica pe mine în detrimentul altor persoane. Am acest “talent” fantastic de a crede că „un bine” va fi mereu răsplătit „cu bine” sau măcar nu cu „un rău”. Și de foarte multe ori am fost decepționat de către persoane apropiate și cărora nu le-am înțeles niciodată motivația de a-mi face rău. Aș putea spune că sunt încă naiv în ceea ce privește relațiile între oameni. Am impresia că toți oamenii au aceleași principii ca mine.


 
SPECTACOLA:   Care este cea mai mare frică a ta?
 
Cristi Minculescu: Inevitabil este teama ca cei pe care-i iubesc să nu fie bine. Apoi, să nu mai pot cânta. În rest, nu există aspecte ale vieții pe care să nu le accept, fie fiindcă sunt naturale, fie pentru că am învățat că nu există nicio problemă în viață pe care să nu o putem depăși într-o formă sau alta.
 
SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?
 
Cristi Minculescu: “Floare de Iris”, fără dubiu! Nu există altă piesă care să mă reprezinte mai bine. 

 


 
SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil / haios moment din viața ta?
 
Cristi Minculescu: Penibil, chiar nu țin minte, iar haios…probabil că în top rămâne evenimentul acela memorabil de la primul concert « Iris », atunci când a trebuit să dau șpagă portarului pentru a fi lăsat să intru, deși eu urma să urc pe scenă.
 

 


SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut / citit săptămâna aceasta?
 
Cristi Minculescu: Sunt la curent mereu cu evenimentele de interes ale zilei sau săptămânii și cred că nu există zi în care să nu citesc ceva interesant sau care să mă uimească. De la evenimentele politice, până la cele sociale sau de așa zis can-can. Există în prezent o abundență de informație, de-o potrivă utilă, dar multă inutilă și încerc să cern informația și să aleg ceea ce contează și are un fundament. 
 
SPECTACOLA:  Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Cristi Minculescu: Am o memorie foarte bună, sunt cât de cât priceput la “impersonating”. Ăsta să zicem că ar fi un talent care nu-mi folosește la nimic. Poate doar să-i amuz pe prieteni. În rest, am primit atât de mult talent pe partea artistică, vocală, încât ar fi fost culmea să mai am și alte talente 

 


 
SPECTACOLA:  Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?
 
Cristi Minculescu:  Televizorul, deși nu prea văd cum l-aș putea folosi...cărți și Gazeta Sporturilor. Sau poate abandonez televizorul și iau niște cartofi la schimb, pentru prăjit sau un borcan de dulceață 
 
SPECTACOLA: Cum arată meniul “perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai renunța niciodată?
 
Cristi Minculescu: Meniul perfect este “orice, dar să fie cartofi prăjiți” și dulce. Sunt destul de selectiv la mâncare, dar apreciez întotdeauna o porție bună de paste sau o ciorbă făcută în casă, cu produse de calitate și bine gătite.
 
SPECTACOLA:  Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?
 
Cristi Minculescu: Cred că puteam să fiu comentator sportiv. Pasionat de fotbal sunt, memorie bună am. M-aș fi descurcat onorabil zic eu și mi-ar fi și plăcut. Pentru mine este un lucru esențial să-ți placă ceea ce faci. Nu poți face performanță în niciun domeniu fără dedicare și pasiune. 


 
SPECTACOLA:  Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare.
 
Cristi Minculescu: Ștefan Bănică! Și nu pentru că suntem prieteni, ci pentru că pe lângă faptul că este atrăgător are și o charismă aparte.
 
SPECTACOLA:  Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.
 
Cristi Minculescu:  Sunt fan al filmelor românești. Sunt unele pe care le știu pe dinafară, replici, tot. Ultimul film pe care l-am văzut la cinema a fost “Elvis”. Chiar mi-a plăcut foarte mult. Austin Butler joacă extraordinar. Cântă și dansează impecabil. Erau momente în care efectiv uitam că nu este Elvis pe ecran. 
 
SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?
 
Cristi Minculescu: Nu mai am de mult timp. Poate dulcele seara și cam atât. Din cauza programului foarte aglomerat și a timpului petrecut în deplasări, ar mai fi și mesele neregulate și de multe ori la ore nepotrivite cumulat cu oboseala. De multe ori mă culc și destul de târziu. Dar cam atât. 
 
SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?
 
Cristi Minculescu: Mă consum foarte tare chiar și pentru lucruri minore. Sau pe care alții le-ar considera minore. Investesc sufletește foarte mult oameni și am avut de suferit de foarte multe ori. 

SPECTACOLA:   Dar calitate?
 
Cristi Minculescu: Onestitatea, corectitudinea. Deși de multe ori mi-au adus bătăi de cap și nu au fost apreciate.
 
SPECTACOLA:   Pentru ce ai vrea să-și amintească oamenii de tine?
 
Cristi Minculescu:  Evident că pentru muzică și pentru performanțele pe care le-am avut în acest domeniu. “Iris” este cea mai de preț moștenire pe care eu o pot lăsa și cea mai durabilă. 


 
SPECTACOLA:  Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României?

Cristi Minculescu: Nu știu exact care sunt prerogativele președintelui și nici ce sau cât aș putea schimba eu, dar ceea ce știu este că aș fi onest și aș avea ca unic scop urmărirea intereselor țării. 
 
SPECTACOLA:  Cine este persoana din viața ta care te-a motivat cel mai mult?

Cristi Minculescu: Familia, cu totul. Familia este motorul meu în tot ceea ce fac. Motivație și alinare, putere, totul iau de la familie.
 
SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?

Cristi Minculescu:  Încerc să mă gândesc cât mai puțin la acest lucru. Nu-mi place să trăiesc în trecut. Mi-am învățat lecțiile de-a lungul timpului, am învățat din greșeli și tot ceea ce ar fi încadrat la regrete am trecut la capitolul experiență.


 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel