Olivia Steer, siluetă de adolescentă, la 46 de ani: „Soțul meu și-a scos iubita în oraș”. Cum s-a asortat vedeta cu Andi Moisescu FOTO

Data publicării:

Olivia Steer a postat, pe rețelele de socializare, o imagine în care apare la braț cu Andi Moisescu. 

Olivia Steer arată ca o adolescentă la 46 de ani. Vedeta este raw-vegană de mulți ani și face sport cu regularitate. Zilele trecute, vedeta a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care apare alături de soțul ei, prezentatorul TV Andi Moisescu.

Îmbrăcată într-un sacou alb și pantaloni scurți albi, vedeta și-a completat ținuta cu o bluză neagră, simplă, însă a rămas în același ton cu soțul ei, care a purtat un costum deschis la culoare și o cămașă roz. 

„Incredibil: soțul meu și-a scos, în seara asta, iubita in oraș!”, a scris Olivia Steer în dreptul fotografiei. 

Andi Moisescu, topit după Olivia Steer. Prezentatorul TV își laudă soția: „Două trei ore pe zi, zi de zi. E fibră, tot”

De ce a renunțat Olivia Steer la carne

Soția lui Andi Moisescu a povestit, în trecut, motivul pentru care a a renunțat să mai consume carne. Chiar dacă i-a fost greu la început, aceasta spune că acum are o stare de bine permanentă, fără dureri de cap sau digestive, pe care nu ar mai da-o niciodată pe nimic.

"Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc. Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea. Eram însărcinată cu Luca în a cincea luna, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii. Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază.

La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate. Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap.

Mulţi se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradiţională şi dacă mi-e greu să mă abţin. O vreme, mi-a fost. Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aş mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, şi dispoziţii îndoielnice.", a povestit Olivia Steer, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu pentru revista Tango.

 

Olivia Steer, ritualul ciudat pe care îl practică pentru a întârzia procesul de îmbătrânire. Durează între 7 și 21 de zile

Andi Moisescu, ADEVĂRUL despre dieta alimentară: N-am renunțat la nimic


Cum s-au cunoscut cei doi

Olivia Steer și Andi Moisescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Mai mult, între cei doi nu a fost vorba niciodată despre scandaluri sau despre alte zvonuri care să apară în mediul online. Juratul de la ”Românii au Talent” povestea în urmă cu ceva timp despre cum s-a cunoscut el și actuala lui soție.  Chiar dacă lucrau în același domeniu, Andi Moisescu nu o cunoștea pe cea pe care urma să o ducă în fața altarului. Un vecin însă i-a spus despre Olivia, iar de atunci, Andi Moisescu a rămas vrăjit pe loc de aceasta.

 "Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. 'Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?', 'Cu cine?', și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. 'Păi, ia să te uiți, s-o vezi!'. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. 'Ia uite, mă, cum de nu o știam!", a declarat Andi Moisescu, în podcastul lui Bobonete.

Cum a cucerit-o

Andi Moisescu spune că Olivia s-a lăsat greu cucerită și că nu i-a fost ușor să-i câștige inima. 


"Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor...că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu.", a mai adăugat Andi Moisescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel