Andi Moisescu, ADEVĂRUL despre dieta alimentară: N-am renunțat la nimic

Data publicării:
Sursa foto: Andi Moisescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andi Moisescu, Instagram

Andi Moisescu a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și ce eforturi face pentru asta.

Andi Moisescu este una dintre prezențele publice masculine, care, la vârsta de 49 de ani, se poate mândri cu un fizic impecabil. În acest sens, toată lumea se întreabă ce mănâncă prezentatorul TV pentru a se menține în formă. Chiar dacă soția sa, Olivia Steer, a renunțat la carne de ceva timp, Andi Moisescu spune că el nu a recurs la așa ceva, ci doar încearcă să își formeze niște obiceiuri alimentare sănătoase.

"N-am renunțat la nimic. Doar mă străduiesc să mănânc cât mai sănătos cu putință și să fac cât mai multă mișcare. Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr, nu vreau să dau niciun sfat. Doar cred că sănătatea e importantă și că merită să mă preocupe înaintea oricărei alte alternative.", a declarat Andi Moisescu, potrivit viva

Cu toate că se chinuie să mențină un stil de viață cât mai sănătos, prezentatorul de la Pro TV spune că, uneori, se mai lasă și pradă tentațiilor.

"Oho! Dacă n-aș avea plăceri vinovate și defecte, nu cred că aș mai avea niciun farmec. Noroc că e imposibil. Sunt om, deci nu-mi lipsesc nici unele, nici altele. Doar n-o să încep acum să mă laud cu ele!", a mai spus el.

De ce a renunțat Olivia Steer la carne

Soția lui Andi Moisescu a povestit, în trecut, motivul pentru care a a renunțat să mai consume carne. Chiar dacă i-a fost greu la început, aceasta spune că acum are o stare de bine permanentă, fără dureri de cap sau digestive, pe care nu ar mai da-o niciodată pe nimic.

"Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc. Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea. Eram însărcinată cu Luca în a cincea luna, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii. Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază.

La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate. Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap.

Mulţi se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradiţională şi dacă mi-e greu să mă abţin. O vreme, mi-a fost. Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aş mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, şi dispoziţii îndoielnice.", a povestit Olivia Steer, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel