Olivia Steer, ritualul ciudat pe care îl practică pentru a întârzia procesul de îmbătrânire. Durează între 7 și 21 de zile

Data actualizării: | Data publicării:
Olivia Steer, foto Instagram
Descriere foto: Olivia Steer, foto Instagram

Olivia Steer practică un ritual ciudat pentru a încetini îmbătrânirea. 

Olivia Steer este deja cunoscută pentru practicile sale ciudate în ceea ce privește sănătatea și este una dintre cele mai controversate vedete din România, mai ales pentru că se împotrivește medicinei tradiționale și este împotriva oricărui tip de vaccin. 


Olivia Steer mănâncă numai vegetale nepreparate, a renunțat la televizor, se roagă mult, și practică unele rituale pe care oamenii le-ar cataloga drept ciudate. 


De exemplu, Oliva Steer a descoperit un truc pentru a întârzia procesul de îmbătrânire. Vedeta a făcut asta pentru prima oară la Tao Garden din Thailanda. Practicanţii sunt invitaţi într-o cameră fără ferestre şi fără nici o sursă de lumină. Stau acolo, în întuneric între 7 şi 21 de zile. Acest ritual asigură o încetinere a procesului de îmbătrânire, potrivit tabu.ro. 


Olivia Steer și Andi Moisescu au o căsnicie de 17 de ani și doi băieți împreună, pe David și Luca, în vârstă de 15, respectiv 13 ani.


"Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. 'Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?', 'Cu cine?', și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. 'Păi, ia să te uiți, s-o vezi!'. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. 'Ia uite, mă, cum de nu o știam!", a declarat Andi Moisescu, în podcastul lui Bobonete.


Cum o răsfață Andi Moisescu pe frumoasa lui soție


Chiar dacă amândoi sunt în mare parte ocupați cu planurile profesionale, Andi Moisescu a declarat că atunci când are o perioadă mai liberă sau este în vacanță nu uită să își răsfețe soția așa cum știe el mai bine. 


”Nu cred că are nevoie de răsfăț. Eu încerc să o răsfăț dar sunt un om obișnuit care face lucrurile din pasiune, dar răsfățul ține mai mult de perioadele în care suntem liberi, respectiv vacanțele mele. În afara lor e dificil să o răsfăț”, a declarat Andi Moisescu pentru CIAO.RO.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel