Olguța Berbec, lecție dură pentru Georgiana Lobonț. Artista a mărturisit că va cânta mai multă muzică de petrecere: „O biată fată că s-a apucat de manele”

Data actualizării: | Data publicării:

Olguța Berbec i-a răspuns Georgianei Lobonț după ce a zis că nu mai face bani din muzica populară.

Olguța Berbec se află în plin proces cu Niculina Stoican pentru drepturile de autor ale unei melodii. Necazurile nu se opresc aici. Fiind foarte activă în mediul online în ultimul timp, Olguța Berbec ar mai fi luat în vizor o vedetă a muzicii populare.

Vezi și: Olguța Berbec, atac subtil la adresa Niculinei Stoican, după ce a pierdut procesul în favoarea sa: „Cântecul tot al meu este. Decizia nu e definitivă”

Este vorba despre Georgiana Lobonț, o altă interpretă cunoscută pentru talentul său. Problema ar fi apărut în momentul în care Georgiana Lobonț a postat un comentariu pe rețelele de socializare, acolo unde a dat de înțeles fanilor că urmează să se reprofileze pe muzica de petrecere, diferită de cea populară.

Motivele invocate chiar de ea constau în „lipsa vizualizărilor”, dar și a „banilor”. În momentul în care aceasta posta melodii de petrecere și manele, vizualizările creșteau mai mult, revenind în cele din urmă și mai mulți bani artistei. La un moment dat ea o menționează și pe Olguța, dând „vina” pe publicul din Cluj care ascultă mai multă muzică „de DJ”.

''M-am îndepărtat (n.r. muzică populară) cu părere de rău. Când postăm muzică populară nu facem vizionări, noi nu câștigam, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani.

Vezi și: Niculina Stoican, victorie în procesul cu Olguța Berbec: „Este o rușine să fii ignorant și să mai și emiți pretenții”

Olguța a rămas că la ei în zonă în Oltenia că altfel sunt oltenii, cumva noi la Cluj mai mulți asculta muzică de DJ.'', a declarat Georgiana Lobonț în cadrul unei emisiuni TV, notează Spynews.

La precizările artistei a reacționat chiar Olguța Berbec, care pare uimită de precizările Georgianei Lobonț. Ea o dă ca exemplu pe Andra, soția lui Cătălin Măruță, care are „sold out” la concertele tradiționale. Olguța Berbec este împotriva ideii că „muzica populară nu mai este apreciată”.

Cu toate acestea, Georgiana Lobonț a admis faptul că publicul său nu mai consumă acest gen din partea ei.

''Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la "Tradițional", iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele, fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!'', este mesajul postat de Olguța Berbec pe contul ei personal de Instagram.

Vezi și: Niculina Stoican, prima reacție în scandalul cu Constantin Enceanu. Cei doi au ajuns în instanță

Scandalul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican, pe drepturile unei melodii

Cele două interprete se află într-un proces care deja durează de trei ani, iar prima instanță a decis că artista Olguța Berbec are dreptate. Cu toate acestea, Niculina Stoican are calea apelului deschisă în fața acesteia.

“Decizia nu este definitivă, urmează apelul. Nu s-a schimbat nimic. Cântecul tot al meu este. Aveți răbdare să se încheie procesul sau faceți o mică cercetare dacă doriți mai mult”, au fost declarațiile Olguței Berbec pentru Fanatik.

Vezi și: Olguța Berbec, lecție pentru fanii săi. Gestul care a impresionat pe toată lumea: „Erau sute de pet-uri în jurul scenei”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel