Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, captură video YouTube
Descriere foto: Oana Zăvoranu, captură video YouTube

Oana Zăvoranu intervine în scandalul momentului și afirmă că are detalii neștiute de nimeni despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a anunțat recent că urmează să divorțeze de Anamaria Prodan. Imediat, au ieșit la iveală detalii despre ruptura lor. Se pare că celebrul antrenor renunță la mariajul său pentru a putea fi oficial cu iubita sa, Corina Caciuc, femeia despre care se presupune că ar fi însărcinată. 

La rîndul ei, Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații și spune că a încercat mult timp să își apere soțul în fața lumii însă că „umilința a ajuns la sfârșit”. Mai mult, sexy impresara a declarat în emisiunea „La Măruță”, de la ProTv, că nu mai există loc de împăcare și că Reghe nu mai are ce căuta lângă ea, aceasta supectând că soțul ei ar fi avut o aventură cu acuala iubită de mai mulți ani. 

Anamaria Prodan rupe tăcerea: Laurențiu nu mai are ce să caute lângă noi. Nu mai există loc de întoarcere”

Oana Zăvoranu știe tot


Oana Zăvoranu, o apropiată a familiei Reghecampf-Prodan, spune că are multe informații despre relația dintre cei doi, însă că nu va spune nimic, din respect pentru aceștia.

 

„N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!”, a spus Oana Zăvoranu în emisiunea sa.

Carmen Harra, ipoteză incredibilă în divorțul Prodan-Reghe: Să știe ce o așteaptă, va avea aceeași soartă! Copilul este REÎNCARNAREA fetiței care i-a MURIT


Vedeta explică faptul că singurii care au dreptul să își dea cu părerea despre aceasta situație sunt Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și copiii lor. 

Ce părere are Cătălin Botezatu despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat”

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri. Nu mă interesează treaba asta. (…) Știu totul cu lux de amănunte.

Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor.”, a mai zis ea.

Cum a reacționat Anamaria Prodan la acuzațiile Marianei Pfeiffer: „Acestea nu fac decât să-l târască în mizerie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel