Carmen Harra, ipoteză incredibilă în divorțul Prodan-Reghe: Să știe ce o așteaptă, va avea aceeași soartă! Copilul este REÎNCARNAREA fetiței care i-a MURIT

Carmen Harra, Laurențiu Reghecampf/ colaj foto
Descriere foto: Carmen Harra, Laurențiu Reghecampf/ colaj foto

Carmen Harra a făcut dezvăluiri incredibile despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține primele pagini ale tuturor ziarelor, iar pe lângă declarațiile oferite de impresară și de copiii acesteia, apar și mai multe reacții ale apropiaților cuplului și nu numai. 

După Adriana Bahmuțeanu, Gigi Becali și Monica Tatoiu, și Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, a făcut dezvăluiri uluitoare despre divorțul momentului din showbiz, dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Clarvăzătoarea stabilită în America de ani buni susține că fetița care i se va naște antrenorului Universității Craiova ar fi reîncarnarea copilului pierdut în prima sa căsătorie. Mai mult, ea nu mai dă nicio șansă mariajului dintre cei doi, pentru că "este deja o poveste trecută pentru Laurențiu Reghecampf".

 

Citește previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra pe DCNEWS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 20 oct 2021, 19:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience