Ce părere are Cătălin Botezatu despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu este bun prieten atât cu Anamaria Prodan, cât și cu Laurențiu Reghecampf. Ce spune creatorul de modă despre povestea de iubire dintre cei doi?

Luni de zile divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut prima pagină a ziarelor. Sexy impresara a încercat să-și repare mariajul, și-a apărat soțul și relația cu acesta în fața lumii și a tăcut. După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că vrea să divorțeze și au ieșit la iveală mai multe amănunte pe care le-a ținut ascunse de soția sa, cum ar fi faptul că în viața sa există o altă femeie, Corina Bilcon și că aceasta ar fi însărcinată, Anamaria Prodan a rupt tăcerea.


Anamaria Prodan a acceptat într-un final ideea divorțului, ba mai mult a dezvăluit și cum va fi partajul. Sexy-impresara susține că nu au nimic de împărțit, fiind categorică în ceea ce privește averea pe care a strâns-o de-a lungul timpului. 

„Nu avem mulți bani de împărțit. Nimic. Totul este moștenit de la mama. Nu avem de împărțit nimic. Laurențiu Reghecampf are salariul lui”, a adăugat. „Mai devreme am vândut un teren. Laurențiu Reghecampf, dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova și cu o singură casă în America. Să terminăm. Anamaria Prodan este milionară, într-adevăr, nu Anamaria, copiii Anamariei și ai lui Laurențiu sunt milionari. Laurențiu trebuie să lase totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună, am trăit din acei bani (n.red.: obținuți în timpul căsniciei)”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruță.


Cătălin Botezatu este bun prieten cu atât cu Anamaria Prodan, cât și cu Laurențiu Reghecampf și a intervenit și el în seria declarațiilor despre scandalul momentului în showbiz. Creatorul de modă spune că îi înțelege foarte bine pe cei doi, mai ales că în trecut și el a suferit mult din dragoste. 


"Asta este viața. Anamaria este o femeie deșteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari și îmi sunt prieteni.


Cu siguranță își vor găsi echilibrul și vor depăși. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubești este greu să depășești momentul atât de ușor, dar asta este. Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, știu, mi s-a întâmplat și mie.


Dar viața e frumoasă și trebuie să ne gândim mereu că e scurtă și trebuie trăită la maxim", a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel