Cum a reacționat Anamaria Prodan la acuzațiile Marianei Pfeiffer: „Acestea nu fac decât să-l târască în mizerie”

Data publicării:
Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, sursa instagram/ colaj foto

Anamaria Prodan a răspuns acuzațiilor făcute de fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. 

Războiul acuzațiilor continuă. Mariana Pfeiffer, cea care a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Laurențiu Reghecampf mai bine de 13 ani de zile, face acuzații grave împotriva Anamariei Prodan. 


După ce sexy-impresara a menționat de mai multe ori în declarațiile sale că nu și-a clădit fericirea și căsnicia cu Laurențiu Reghecampf pe nefericirea altor femei, acum fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf face noi dezvăluiri neașteptate despre vedetă. Aceasta a declarat că lucrurile nu au stat niciodată așa, iar situația ar fi fost cu totul alta.


„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!


Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, a declarat Mariana Pfeiffer pentru CANCAN.RO.


Cum răspunde Anamaria Prodan la aceste acuzații defăimătoare? Impresara spune că toate aceste comentarii nu fac decât să îl jignească pe Reghe, nu pe ea. 


„Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu. Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană. Acestea nu fac decât sa-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.


Anamaria Prodan susține că ea a fost cea care l-a ridicat pe Laurențiu Reghecampf și l-a ajutat să ajungă pe culmile succesului. Sexy-impresara susține că antrenorul nu va ajunge foarte bine după tot acest scandal. 


„Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste sa-l târască de unde l-am ajutat să urce (finala Champions League) în lumea obscură unde se zbate astăzi. Păcat, căci Laurentiu Jr. și fetele noastre stau împietriți și privesc un spectacol grotesc unde amantele și fostele neveste îl tăvălesc pe tatăl lor! Păcat de o muncă uluitoare, păcat de aceasta alegere a soțului meu, alegere ieftină care îl va costa scump“, a încheiat impresara.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel