Oana Roman vorbește despre împăcarea cu Marius Elisei. Declarația care a făcut ravagii pe internet: „Astăzi a venit la noi”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ oanaromanelisei
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ oanaromanelisei

Oana Roman ia în considerare o eventuală împăcare cu fostul soț, Marius Elisei. Ce a declarat vedeta într-un interviu legat de relația acestora și cum le ajută bărbatul pe cele două femei să înfrunte greutățile cotidiene, aflați mai jos.

Oana Roman și Marius Elisei nu mai sunt împreună de ceva timp, deși în ultima perioadă, spre surprinderea publicului, cei doi păreau că se înțeleg și că au depășit orice greutate. Deși dorința de a se împăca reprezintă cel mai mare avantaj pentru fetița lor, Oana Roman și Marius Elisei încă ezită să facă acest pas .

Despărțirea celor doi s-a produs pe fondul neînțelegerilor de cuplu, a viziunilor diferite și a ceea ce doresc să facă fiecare în viață. După cum s-ar spune, cei doi soți au încetat din a mai fi în compatibilitate.

Poate ești interesat și de: Oana Roman, de urgență la spital, cu fiica ei: „Din păcate, în această dimineață...”. Cum se simte Isa

Lucrurile par să se îndrepte 

Au fost mai multe speculații cu privire la divorțul dintre cei doi, însă, în ultimul timp, tatăl fetiței apare tot mai des în viața femeilor pe care le-a lăsat în urmă, lucru ce demonstrează dorința de implicare a acestuia față de fiica lor.

După o perioadă mai lungă în care nu s-a discutat despre o posibilă împăcare, Oana Roman sparge gheața cu declarații. Astfel, vedeta și Marius Elisei iau în considerare posibilitatea unei împăcări.

„Fără ea (n.r căsătorie) lumea nu ar mai fi la fel. Este foarte importantă. Suntem foarte ok (n.r relație cu Marius Elisei), nu vreau neapărat să insist pe subiectul ăsta, practic nu mai sunt foarte multe lucruri de spus.”, a precizat vedeta, conform spynews.

Un subiect conex ar putea fi:  Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns de urgență la spital: ”Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți”

Tot mai prezent în viața lor

De asemenea, Marius Elisei vine și gătește pentru cele două femei, iar Oana nu știe dacă să ia în considerare eventuala împăcare:

„E ok. Astăzi a venit la noi, a gătit, ne vedem. Nu în momentul ăsta (n.r nu se gândește să se împace cu Marius Elisei). Nu acum, nu știu, vom vedea.", a continuat vedeta.

Dacă te interesează și: Vica Blochina, la cuțite cu Oana Roman. Cele două au rupt orice legătură de prietenie: „Nu mi-o doresc în jurul meu”

Oana Roman a trecut prin momente grele pe patul de spital

În ultimele săptămâni, Oana Roman a avut parte de două intervenții chirurgicale, care le-au dat emoții fanilor. Vedeta și-a liniștit audiența după ce s-a pozat din spital cu zâmbetul pe buze, așa cum ne-a obișnuit, însă vocea sa nu a putut fi auzită. 

''Voiam să vă anunț că azi și mâine voi fi mai puțin prezentă cu voi aici pentru că mâine dimineață voi face o mică intervenție, o colonoscopie, și cei care au făcut știu că ziua de dinainte e mai grea cumva decât procedura în sine care se face cu sedare.'', a mărturisit Oana Roman, pe contul ei personal de pe o rețea de socializare.

''Am făcut colonoscopie și endoscopie. Rezultatele sunt foarte bune. Totul e ok. Mulțumesc tuturor pentru mesaje!'', a mai declarat Oana Roman pe patul de spital, conform Spynews.ro.

Colonoscopia este o intervenție medicală care permite explorarea intestinului gros, astfel că specialiștii depistează sau evoluează bolile colonului.

Poate ai dori să citești și despre: Oana Roman a ajuns pe patul de spital: „Voi fi mai puțin prezentă cu voi”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel