Oana Roman, de urgență la spital, cu fiica ei: „Din păcate, în această dimineață...”. Cum se simte Isa

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a fost nevoită să-și ducă fiica la spital, care acuza mai multe stări și simptome neplăcute.

Oana Roman traversează, din nou, o perioadă destul de dificilă. După ce Mioara Roman s-a simțit rău în urmă cu aproximativ o săptămână, iar vedeta a fost nevoită să umble prin diferite spitale, pentru a se asigura că femeia este stabilă, la scurt timp, fosta soție a lui Marius Elisei avea să-și anunțe fanii că a fost infectată cu COVID-19. Chiar dacă ea nu s-a simțit deloc bine, Oana Roman a fost fericită datorită faptului că testul Isei a ieșit negativ. Fericire nu a durat însă mult timp, iar acum fiica lui Petre Roman le-a dat noi vești internauților, cărora le-a transmis faptul că a ajuns cu fiica sa de urgență la spital, din cauza unor simptome mai neplăcute pe care le prezintă. 

”Din păcate, în această dimineață, Isa nu s-a simțit bine la școală. M-am dus, am luat-o și am venit direct la spital la camera de gardă. Am nimerit să fie de gardă chiar doctorița ei care o îngrijește de când era bebeluș.

Testul COVID a ieșit negativ. Pare că are o indigestie, i s-a făcut un antivomitiv și tratament pentru acasă. Doamne ajută.”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Diagnosticul dur primit de Mioara Roman. Nu există tratament. Oana Roman: „Lucrurile au evoluat rapid, din păcate”

Oana Roman a fost recent infectată cu COVID-19

Oana Roman și Marius Elisei au fost din nou împreună de Paște, pentru a fi alături de fiica lor și pentru ca micuța să nu simtă nicio clipă vreo lipsă de sărbători. Chiar dacă vedeta a fost infectată cu acest virus contagios, aceasta se bucura pe atunci de faptul că fostul ei partener de viață, cât și fiica ei, au fost testați negativ, chiar dacă locuiesc în aceeași casă.

''Vești bune. Eu am de azi test negativ, iar Isa și Marius la fel. Totul bine. Doamne ajută! Azi am deja testul negativ, dar încă nu mi-am revenit cu vocea sunt încă foarte fonfăită, îmi curge încă nasul și tușesc un pic. Aș fi vrut să ies, dar e mult prea urât afară.'', a declarat Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

VEZI și: Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns de urgență la spital: ”Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți”

Cine a ajutat-o pe Oana Roman, în această perioadă dificilă

Despărțirea dintre Marius Elisei și Oana Roman a fost urmată de un amplu scandal, care a acaparat primele pagini timp de câteva zile bune, chiar săptămâni. Bărbatul a fost cel care a decis să pună punct definitiv căsniciei, lăsând-o pe atunci pe vedetă cu multe treburi pe cap, pe care aceasta a trebuit să le rezolve de una singură. După ce s-au spus diferite cuvinte dure și au aruncat cu noroi unul în celălalt, ambii au ajuns la concluzia că cel mai bine este să păstreze o relație frumoasă, de dragul Isabelei, ceea ce s-a și întâmplat. Se pare că bărbatul a îngropat complet securea războiului cu Oana Roman, iar el a fost cel care s-a îngrijit de starea sa de sănătate, cât timp vedeta a stat la pat, din cauza virusului COVID.

”Fizic a fost lângă mine și Marius, care mi-a adus medicamente, test și a dormit jos pe canapea, ca să nu fiu singură.”, a mai spus Oana Roman pe atunci, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel