Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns de urgență la spital: ”Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți”

Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit cum se simte mama sa, după ce a ajuns de urgență pe patul de spital.

Oana Roman a trecut prin momente grele, în urmă cu câteva zile, după ce mama sa a ajuns din nou pe patul de spital. Vedeta le-a mărturisit fanilor că va lipsi de pe rețelele de socializare, deoarece va trebui să gestioneze cât mai bine problemele cu care se confruntă mama sa. 

„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prezentă cu voi. Doamne ajută!”, a scris vedeta pe InstaStory.

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns de urgență la spital

Oana Roman a revenit în fața fanilor cu noi informații legate de starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a precizat că mama sa se simte mai bine, însă starea ei s-a degradat brusc din cauza unei recidive a unei infecții urinare recurente.

„Mama este bine acum, dar a fost o noapte foarte grea, deși ieri la prânz, când am fost la ea era foarte bine, starea ei s-a degradat brusc în câteva ore cu scădere bruscă și foarte mare de tensiune din cauza unei recidive a infecției urinare recurente.Norocul este că fiind într-un loc unde sunt doctori care știu ce au de făcut și au cu ce, doamnele doctor au reușit să o stabilizeze cât de cât până la spital. Acum este stabilă, dar azi noapte a fost foarte greu ', a declarat Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman: 'Acum m-am liniștit cât de cât'

Oana Roman a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături, dar și doctorilor, care au stabilizat-o imediat pe Mioara Roman, care era într-o stare destul de gravă. Vedeta a recunoscut că s-a speriat foarte tare, însă acum s-a mai liniștit.

”Vreau să mulțumesc în primul rând doamnelor doctor care au stabilizat-o în primă fază pe mama și care practic au salvat-o în primă instanță căci având tensiunea atât de mică, dacă nu primea imediat îngrijiri, probabil deznodământul ar fi fost grav. Doctorilor de la spitalul Floreasca, cei care au preluat-o de la UPU apoi cei de pe secție care m-au ținut la curent cu starea ei și au reușit să o stabilizeze. Am avut o experiență plăcută și le mulțumesc. Prietenii m-au sunat să-și ofere ajutorul și le mulțumesc. Acum m-am liniștit cât de cât și revin la activitatea normală.

E foarte important pentru mine să vorbesc cu voi pentru că datorită vouă și mesajelor voastre eu primesc un suport moral și psihic care mă ajută enorm. Vă mulțumesc. Sincer fără încurajările voastre mi-ar fi mult mai greu. Mama a ajuns aseară la spitalul Floreasca într-o stare proastă, medicii erau rezervați. Au investigat-o, au găsit cauza, au început tratamentul adecvat astfel încât azi era mult mai bine și la prânz când am ajuns la ea am găsit-o mult mai bine', a mai spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: E păcat să speli duminica? Părintele Vasile Ioana face lumină: „Dumnezeu nu e absurd. Nu ar trebui să înghițim tradiții prostești”

„Șase zile nu am mâncat nimic”. Mihai Trăistariu, dietă extremă: „Mă înțepau organele, ficatul, pancreasul și mă durea spatele”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel