Oana Roman a ajuns pe patul de spital: „Voi fi mai puțin prezentă cu voi”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, captură video Intagram
Descriere foto: Oana Roman, captură video Intagram

Oana Roman s-a internat în spital pentru a face două intervenții pe care le-a amânat mai mult timp. Află ce a declarat vedeta în una dintre cele mai grele situații pe care le poate avea cineva.

Oana Roman a venit cu un mesaj șocant pentru fani, tocmai de pe patul de spital. Vedeta transmite mesajul printr-un text pe  instastory de pe Instagram. Deși vocea cu care ne-a obișnuit de ani de zile nu i se aude deloc, Oana Roman și-a asigurat fanii că totul este bine, mesajul a fost finalizat și cu mulțumiri față de personalul medical.

De asemenea, vedeta nu a ezitat să ofere și câteva detalii despre procedura pe care a urmat-o la spital. De menționat este și faptul că Oana a anunțat publicul că va fi o perioadă absentă din lumea publică. Această intervenție ar fi trebuit să o facă de mai mult timp, semn care spune că vedeta a amânat momentul o perioadă considerabilă de timp.

VEZI ȘI: Saveta Bogdan, dificultăți la plecarea în America. Cu ce probleme s-a confruntat celebra artistă: „M-a ajutat un român acolo, mi-am luat biletul, doar că nu a fost cum am vrut eu”

Oana Roman, internată în spital

Oana Roman a transmis prin mesajul precizat mai devreme că este vorba despre o intervenție de colonoscopie și endoscopie.

''Voiam să vă anunț că azi și mâine voi fi mai puțin prezentă cu voi aici pentru că mâine dimineață voi face o mică intervenție, o colonoscopie, și cei care au făcut știu că ziua de dinainte e mai grea cumva decât procedura în sine care se face cu sedare.'', a mărturisit Oana Roman, pe contul ei personal de pe o rețea de socializare, conform Spynews.ro.

Vedeta s-a filmat de pe patul de spital pentru a arăta fanilor că este bine, anunțând cu succes intervențiile din cadrul spitalului. De asemenea, a mărturisit că rezultatele sunt foarte bune, iar totul a decurs perfect. În final, vedeta le-a mulțumit fanilor ei pentru mesajele de încurajare trimise.

''Am făcut colonoscopie și endoscopie. Rezultatele sunt foarte bune. Totul e ok. Mulțumesc tuturor pentru mesaje!'', a mai declarat Oana Roman pe patul de spital, conform Spynews.ro.

Colonoscopia este o intervenție medicală care permite explorarea intestinului gros, astfel că specialiștii depistează sau evoluează bolile colonului.

VEZI ȘI: Topul alimentelor care ne îmbunătățesc memoria. Mario Popescu: „Este secretul longevitățiii memoriei”

VEZI ȘI: Alex Dima, motivul pentru care a renunțat la cariera în educație. Ce l-a determinat pe realizatorul al emisiunii „România, te iubesc!” sa ia aceasta decizie

Schimbare dramatică de lifestyle

Cu toate acestea, pentru a fi sigură că urmează un stil de viață sănătos, Oana Roman a eliminat mâncărurile nesănătoase din dieta sa, precum și băuturile carbogazoase.

„Am eliminat complet sucurile acidulate... Mă simțeam super balonată de la ele deși nu beam prea des. Limonadă fresh cu îndulcitor sau puțină miere și apă, ceai fără zahăr și fără îndulcitor, cafea și cam atât. Eu nu beau alcool practic niciodată”, a spus Oana Roman, conform sursei citate anterior.

VEZI ȘI: Oana Zăvoranu, îngropată în datorii. Clinica vedetei, în pragul falimentului: „Nu a mai vrut să plătească facturile pe care le-am emis”

VEZI ȘI: Bobonete a întrebat-o dacă este însărcinată, iar Andra a răspuns fără reținere: „Normal că par gravidă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel