Vica Blochina, la cuțite cu Oana Roman. Cele două au rupt orice legătură de prietenie: „Nu mi-o doresc în jurul meu”

Data publicării:
Sursa foto: Vica Blochina și Oana Roman, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Vica Blochina și Oana Roman, instagram/ colaj foto

Vica Blochina a făcut declarații neașteptate despre Oana Roman. 

Războiul dintre Vica Blochina și Oana Roman continuă. Deși au fost bune prietene o lungă perioadă de timp, cele două vedete au ajuns la cuțite. Războiul dintre Oana Roman și Vica Blochina a pornit după ce blondina a făcut-o pe fosta soție a lui Marius Elisei  ”cea mai falsă vedetă din România”. 

Vica Blochina, la cuțite cu Oana Roman

De atunci, războiul dintre cele două pare că nu se mai sfârșește. Recent, Vica Blochina a făcut noi declarații neașteptate despre fosta soție a lui Marius Elisei. Blondina a recunoscut că nu mai vrea să audă de Oana Roman și că nu are niciun resentiment față de ea. Totodată, vedeta susține că Oana Roman este a fost doar pe interes, motiv pentru care nu își dorește să mai fie în jurul ei. 

„Nu vreau să mai fiu prietenă cu Oana Roman niciodată. Nu am niciun resentiment față de ea, dar mie prieteniile pe interes nu-mi plac. Sunt destul de multe persoane care-mi sunt cu adevărat prieteni și n-am nevoie de prieteni doar pentru a se folosi de mine și după, când se văd cu sacii în căruță, îmi dau cu șutul în fund.
 

Și nu s-a întâmplat o singură dată, ci de mai multe ori. Sincer, e o fată foarte deșteaptă, îmi făcea plăcere să stau cu ea de vorbă, are foarte multe calități, dar nu mi-o doresc în jurul meu ca prietenă. Nu am nevoie. Pentru că știu că și data viitoare, așa cum s-a întâmplat de foarte multe ori, o să se folosească și după aceea, când se întoarce la Marius, cum s-a întâmplat și în trecut, nu mai are nevoie de mine.

E ca și cum toate lucrurile pe care le-am făcut pentru ea i se cuvin. Nu m-a mai căutat după ultima despărțire de Marius. E fată deșteaptă, știe că nu mai avem același drum. Am făcut eforturi supraomenești pentru ea, sincer să-ți spun. Nu știu dacă cineva dintre prietenii ei a făcut ce am făcut eu pentru ea”, a spus Vica Blochina pentru Cancan.

Vica Blochina: „Cum ai vrea să fiu, ca Oana Roman pe barter? ”

În urmă cu ceva timp, Vica Blochina susținea că  ea nu poate să fie ca fosta ei prietenă, adică să se bucure de lucruri primite gratis.

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie. 

Nu sunt materialistă. Îmi place viața confortabilă, dar nu fac orice pentru bani. Muncesc foarte mult. Nu ar fi rău să fie așa cum crezi. Cum ai vrea să fiu, ca Oana Roman pe barter? Am bani munciți și îmi permit. Ce nu îmi permit, își permite iubitul. Muncesc mult, nu stau acasă, plec dimineața și stau până seara târziu. Am noroc, nu îmi plac bărbații fără bani. Nu mă deranjează, știu că multe persoane și mai ales femei ar vrea să aibă viața mea. Trebuie să fie asumate și să știe ce își doresc. Eu nu mă prefac, nu știu, nu îmi place. Am avut momente grele din punct de vedere financiar. Am trecut cu multă tărie și multă muncă.

Am avut momente, eram însărcinată, nu am avut bani să mănânc. Am vândut mașina ca să pot să nasc. Nu aveam ajutor din partea lui Piți. Singura care a fost lângă mine a fost Raluca Bădulescu, venea cu hamburgeri la mine acasă. Nu regret nimic, am trecut și prin perioada cu un om însurat. Dacă aș fi avut o fată, aș fi învățat-o să nu facă ca mine, este foarte greu. Când ești tânăr, nu înțelegi că rănești oameni în jurul tău. Îmi pare rău într-o oarecare măsură', a declarat Vica pentru cancan, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel