Oana Roman, probleme cu banii? Motivul pentru care a început să „strângă la saltea”: „Consider că sunt investiți pentru suflet”

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care nu mai cheltuie bani pe „fițe”.

Oana Roman a devenit influencer în cea mai amre parte din timp. Ea se bucură de o comunitate foarte largă care o susține de fiecare dată când are vești bune pentru ei, dar și care nu ratează țansa să o critice pe vedetă atunci când aceștia consideră că nu este pe drumul cel bun.

Vezi și: Oana Roman, cum arată viața de mamă singură. Ce spune vedeta despre noul loc de studii al fiicei sale: „Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic”

Declarația Oanei Roman a stârnit câteva controverse în mediul online, cu privire la situația finanțelor sale. Ea a precizat că nu mai dă bani pe haine scumpe, așa cum ar fi făcut înainte, deoarece strânge bani pentru vacanțele în care dorește să meargă cu fiica sa. Ea numește acum „fițe” cheltuiala pe haine scumpe, iar sumele care se adună, ca rezultat al acestui fapt, dorește să le dea pe vacanțe. Vedeta o privește ca pe o investiție, considerând că este cel mai frumos cadou pe care îl poate oferi fiicei sale în același timp.

„Eu încă mă bucur de vară și de încă o minivacanță care începe mâine. Călătoriile sunt amintiri prețioase care nu se pierd niciodată, pentru că rămân în suflet pentru totdeauna. Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte ”fitze”. Pun bani deoparte pentru călătorii și consider că sunt bani investiți pentru suflet. Isa descoperă lumea și petrece timp de calitate alături de mine. Acesta e cel mai frumos cadou pe care i-l pot oferi', a scris Oana Roman pe Facebook.

Vezi și: Copiii vedetelor au început școala. Oana Roman, reproșuri la adresa lui Marius Elilei: „Tatăl ei a ales să nu vină”

Viața de mamă singură

 

Nu este de mirare că diva a pus problema în acest fel. Cu o altă ocazie, ea a precizat câteva detalii despre viața de mamă singură. A recunoscut că nu e ușor, mai ales că nu ar ajuta-o absolut nimeni, nici măcar sora sau părinții. Ea a fost nevoită să meargă înainte, neavând foarte multe opțiuni de-a lungul drumului său. Situația Oanei nu este una excepțională, numeroase femei confruntă situația dificilă de a crește copiii singure, iar momentele de oboseală și epuizare, pe care le resimte și Oana Roman în anumite momente, nu sunt ceva nefiresc.

„Cu siguranță nu este ușor pentru că da, nu am niciun fel de ajutor. Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic. Sunt eu cu mine și cu Isa. Nu pot spune că este ușor, dar nu am de ales. Practic, m-am învățat și viața m-a învățat că trebuie să iau lucrurile așa cum vin și trebuie să le rezolv pentru că, dacă nu le rezolv eu, nu le rezolvă nimeni.

Și atunci, am grijă și de casă, de Isa și de mama și de absolut tot. Singură. Sunt momente în care mă simt foarte obosită, mă simt foarte stresată. Uneori sunt epuizată, psihic mai ales. Dar mă remontez, meditez, respir și merg mai departe”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Vezi și: Oana Roman și-a ales un loc nepotrivit pe plaja din Cannes. Un bărbat a făcut-o să îi pară rău de sejur: „Plin de parveniți și aici”

Cu toate acestea, Oana Roman dezvăluie experiențe de viață pe conturile sale de social-media, fiind foarte hotărâtă de a fi mai aproape ca niciodată de comunitatea ei numeroasă. De-a lungul timpului, ea a criticat de mai multe ori diferite aspecte ale vieții, primind atât solidaritatea fanilor ei, cât și critica dură a publicului. Ea își dedică cea mai mare parte a timpului creșterii fiicei sale, Isa, dar și mamei sale pe care o vizitează de mai multe ori la intervale de timp relativ scurte. Chiar dacă mama sa este internată într-un azil, Oana reușește să o facă foarte prezentă și prin numeroasele postări cu ea, fiica ei și Mioara Roman, atunci când sosește „programul” de vizită.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 17 sep 2023, 10:31 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience