Copiii vedetelor au început școala. Oana Roman, reproșuri la adresa lui Marius Elilei: „Tatăl ei a ales să nu vină”

Celebritățile de la noi din țară și-au însoțit astăzi micuții în prima zi de școală.

Ziua de 11 septembrie este una plină cu emoții pentru majoritatea părinților din țara noastră. În timp ce copiii mai multor vedete au „furat” deja startul și au ajuns în bănci încă de săptămâna trecută, astăzi emoțiile sunt la cote maxime pentru persoanele publice care își conduc micuții în clase. Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, este pregătită să cunoască un nou capitol din viața sa, întrucât fetița vedetei și a lui Victor Slav a trecut în clasa 1. Blondina a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde s-a arătat a fi extrem de entuziasmată cu privire la acest nu capitol din viața lor. 

„Bună dimineața. Noi suntem super entuziasmate, pentru că trecem în clasa 1.”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare. 

„M-am trezit la 7. Am în ghiozdănel mâncare, măr, banană, eugenie, sandvișuri. Mi-e dor de colegii mei, dar azi avem doi colegi noi.”, a spus și Sofia.


Paula Seling, emoționantă pentru noul an școlar

Și Paula Seling a fost copleșită de emoții în această zi specială pentru fiica sa. Vizibil emoționată, vedeta a postat și ea un mesaj nostalgic pe rețelele de socializare, unde îi transmite fiicei sale cele mai încurajatoare gânduri, pentru noul capitol din viața sa.

„Prima zi de școală, un buchet de nerăbdare, emoție, teama de necunoscut, un început de lume, o minte mai clară, o inima mai mare, o foame de viitor de nestăpânit. Prima zi de școală...
Iar mamele, cu lacrimi în ochi... 
Succes, draga mea dragă, să îți atingi toate visurile în zbor.”, a scris și Paula Seling pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Seling (@paulaseling)

Fiica Oanei Roman, nou capitol în viața sa

Fiica Oanei Roman are și ea parte de un nou început de astăzi. Cea mică a început clasa a treia la o școală privată, decizie pe care vedeta a luat-o în urmă cu câteva săptămâni. Totuși, chiar dacă emoțiile au fost mari, dezamăgirea a fost și ea la fel de uriașă, întrucât Marius Elisei nu a însoțit-o pe Isa în acest nou parcurs, după cum a dezvăluit chiar vedeta. 

„Azi Isa a început clasa a 3 a. Un nou început într-o nouă școală unde știu ca ea va evolua frumos. Știu că pentru ea va fi un pic greu pana se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu ca a durut-o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Fiica Cristinei Ciroan a început grădinița

În timp ce majoritatea copiilor de vedete au început școală, astăzi s-a dat startul și primei zile de grădiniță. Cristina Cioran și-a însoțit fiica aici, fiind extrem de entuziasmată și de fericită de noul capitol din viața celor două care tocmai a început. 

„Drama Queen EMA! Domnița EMA a pășit la grădiniță, grupa mică! Aș ce bine, în sfârșit printre copii! Mami iese la cafea!”, a scris și Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Cioran (@kikicioran)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 11 sep 2023, 11:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience