Oana Roman, cum arată viața de mamă singură. Ce spune vedeta despre noul loc de studii al fiicei sale: „Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Oana Roman
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Oana Roman

Oana Roman a mărturisit că întâmpină momente dificile în viața ei, mai ales că este o mamă singură.

Oana Roman a decis să fie mai aproape de audiența sa prin apariții mai dese în mediul online. Vedeta a avut o perioadă grea, mai ales după ce a avut mult de lucru cu mutatul fiicei sale la o școală privată. Alegerea a fost motivată de lipsa condițiilor, după cum spune vedeta, a școlii de stat unde studia fiica ei. Cu atât mai mult, în sejurul său din Franța, vedeta a fost deranjată de un bărbat care vorbea prea tare la telefon, pe plajă. Cu toate acestea, întoarsă în țară, Oana Roman s-a decis să comunice mai des cu proprii săi fani, iar cu o ocazie, ea chiar a permis urmăritorilor ei să-i adreseze întrebări la care a și răspuns.

Vezi și: Oana Roman și-a ales un loc nepotrivit pe plaja din Cannes. Un bărbat a făcut-o să îi pară rău de sejur: „Plin de parveniți și aici”

Cum este viața ca mamă singură

Una dintre întrebările adresate de public a fost despre cum reușește vedeta să aibă grijă de Isa, având în vedere că este o mamă singură. Ea spune că nu are niciun fel de ajutor și că se ocupă în întregime de propria fiică, obișnuindu-se până la urmă cu acest ritm. De asemenea, ea are momente când se simte epuizată.

„Cu siguranță nu este ușor pentru că da, nu am niciun fel de ajutor. Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic. Sunt eu cu mine și cu Isa. Nu pot spune că este ușor, dar nu am de ales. Practic, m-am învățat și viața m-a învățat că trebuie să iau lucrurile așa cum vin și trebuie să le rezolv pentru că, dacă nu le rezolv eu, nu le rezolvă nimeni.

Și atunci, am grijă și de casă, de Isa și de mama și de absolut tot. Singură. Sunt momente în care mă simt foarte obosită, mă simt foarte stresată. Uneori sunt epuizată, psihic mai ales. Dar mă remontez, meditez, respir și merg mai departe”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Vezi și: Imagini de o tristețe cumplită cu mama Oanei Roman. Gestul impresionant făcut de nepoata Mioarei Roman

Isa încă se adaptează

Legat de noua școală la care studiază fetița, fanii au întrebat-o pe mama ei cum se descurcă și cum resimte noul loc de studiu. Vedeta a transmis că Isa este nostalgică pentru foștii colegi și că încă se acomodează.

„E ușor nostalgică pentru că trebuie să se obișnuiască într-un nou mediu și noi colegi. Va fi bine. Azi am susținut-o și i-am fost alături, am încurajat-o și am fost doar eu cu ea, dar știu că îi dau putere chiar dacă poate fi ar fi avut nevoie și de prezența tatălui. Prima zi de școală într-o școală altfel, elegant, frumos și multe activități.”, a spus Oana Roman în mediul online.

Vezi și: Oana Roman, atac dur la adresa lui Selly: „Dacă se închide online-ul mâine, moare de foame, că nu are nicio meserie”. Cum i-a răspuns celebrul vlogger

Vezi și: Oana Roman a ales o vacanță exclusivistă. Cine o însoțește: „Să ne bucurăm de locurile superbe”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel