Oana Roman și-a ales un loc nepotrivit pe plaja din Cannes. Un bărbat a făcut-o să îi pară rău de sejur: „Plin de parveniți și aici”

Data publicării:

Oana Roman a răbufnit după ce un bărbat a făcut-o să tragă concluzii categorice despre Cannes, în Franța, mai ales că vedeta va preda „bune maniere, protocol și etichetă”.

Oana Roman ține des legătura cu fanii săi, iar de data aceasta vedeta le-a transmis cum a fost deranjată de un individ care nu a știut să aibă manierele la el, mai ales că Oana Roman va începe să predea la școala fiicei sale, unde va fi profesoară de „bune maniere, protocol și etichetă”.

Deși sunt multe motivele care au supărat-o pe divă în ultima perioadă, Oana Roman are grijă să își petreacă timpul prețios cât mai de calitate, mai ales dacă vine vorba despre timp petrecut cu fiica sa.

„Și la Cannes e plin de parveniți needucați. S-a așezat lângă noi pe șezlong un cuplu. El vorbește non-stop la telefon pe speaker și toată plaja știe ce vorbește și cu cine. Ceva rău rău de tot”, a povestit Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

 

Cu câteva zile înainte de a pleca în Franța, Oana Roman și cu Isa au petrecut câteva momente cu mama Oanei. Mioara Roman a fost plimbată de nepoțica sa prin pădure și pe lângă un lac, iar fanii au rămas profund impreisonați de faptul că Isa a venit cu ideea de a o scoate pe bunică la plimbare.

Vezi și: Imagini de o tristețe cumplită cu mama Oanei Roman. Gestul impresionant făcut de nepoata Mioarei Roman

A avut multă treaba înainte de a pleca în vacanță

Înainte de a pleca în Franța, în vacanță, ea a trebuit să se ocupe de transferul Isei la o altă școală, de natură privată.

'Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare.', a declarat Oana Roman, la Star Magazin, conform SpyNews.

Vezi și: Oana Roman se face profesoară. Ce materia va preda vedeta la școala unde învață fiica ei: ”Le voi explica ce înseamnă...”

De ce și-a mutat fiica la o școală privată

„O să vă explic de ce am hotărât să o mut pe Isa la o școală privată. A fost până acum la o școală de stat foarte ok, dar tocmai pentru că este o școală foarte bună și căutată, sunt foarte mulți copii veniți cu viză de flotant pentru clasa pregătitoare, drept dovadă nu mai este loc pentru copiii de clasa a treia și a patra în școală și varianta ar fi fost să învețe după masă sau în niște containere, în buricul orașului București. Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura, ideea ca niște copii să stea în niște containere improvizate mie nu-mi dă... nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container.”, a dezvăluit Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Vezi și: Oana Roman a ales o vacanță exclusivistă. Cine o însoțește: „Să ne bucurăm de locurile superbe”

Vezi și: Marius Elisei, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a împăcat cu Oana Roman. Bărbatul a spus adevărul: „Vom trăi si vom vedea”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel